Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(האמת? שאלה אחת- האם יש איש מקצוע שיידע להתמודד עם הנושאים האלו?)

1. יש לי C3 פיקאסו 2013 בלי מסך מגע. איש רדיו אמר לי שהתקנת מערכת אומרת שלא תהיה שליטה מההגה ולא תהיה שליטה בצגים ובפרמטרים של התצוגה המרכזית למעלה. האם ניתן להשיג מולטימדיה שלא תדפוק לי דברים במחיר יותר שפוי מזה שלובינסקי רוצים?
  2. פזו 2008 2015 עם מסך מגע שאיננו כולל עברית. לובנסקי אמרו שהדרך להוספת עברית היא החלפת מסך (וזה יקר). אני די משוכנע שזה עניין של תוכנה שניתן להסדיר

מי יכול לפתור לי את הנושאים האלו במחיר סביר? בחיפה או באיזור השרון עדיף

תודה

פורסם

בעזרת מחשב תואם מקור צריך להגדיר ל-C3 picasso שהתקנת HU אפטרמרקט ואז זה נותן לשלוט על המסך דרך השלט של הרדיו. זה משהו שראיתי פעם באיזה פורום אנגלי אבל לא ניסיתי בעצמי.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...