Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

רכשתי לפני מספר ימים לאחר הנחה משמעותית ובדיקה מעולה יונדאי אלנטרה 2016 מהשכרה מאוויס (רכב ראשון משם), ורציתי לשאול שאלה בנוגע לטיפול בו.

האם כדאי ללכת למרכז שירות של יונדאי ולבצע טיפול יחסית גדול בעקבות זה שהרכב היה לפני כן בהשכרה? מה הייתם ממליצים לבדוק ו/או להחליף בעקבות הרקע של הרכב? חשוב לי לשמור עליו כי זה רכב שאמור להיות במשך מספר שנים בבית.

פרטי רכב - יונדאי אלנטרה 2016 inspire ק״מ: 72,000

עלייה לכביש 07/2016. אציין כי לפי בדיקת המכון, אין בעיות מסוימות כאלה ואחרות. מלבד מצבר חלש (שאוויס דאגו להחליף) ונורת לחץ אוויר דולקת (עדיין בטיפול במוסך מטעם אוויס).

תודה רבה לעונים

פורסם

אתה לא צריך מורשה יונדאי חבל על הכסף. מצא לך מוסך רגיל מורשה מישרד התחבורה ובתור התחלה בצע החלפת שמנים ופילטרים אלא אם ידוע לך מה הוחלף ומתי בדיוק ומה האיכות. מעבר לכך תבקש שיעשו בדיקה כללית לראות שבאמת המכון בדיקה לא כיסתח לטובת חברת הליסינג.

פורסם

הרכב צריך היה לעבור 4 טיפולים ועוד 3000 ק"מ אתה צריך לעשות טיפול 75K.

גם אם תעשה את הטיפול במתמחה ולא במורשה,כדאי להיצמד להוראות היצרן ולהחליף את כל מה שהומלץ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...