Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2008-09 מליבו או וולוו S60

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכבים שונים מאוד.

עדיין, אשמח לדיעות בנושא.

מדובר על מליבו 08-09 v6 3.5

וולוו s60 2.4 140 אטמוספרי.

למי יש ניסיון איתן?

מהקש בלי דיעות קדומות אלא נטו מניסיון.

הרכב ייסע כ-10k בשנה.

צריך להיות בטיחותי ואמין מספיק כדי לא לרושש.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Veni Vidi Vici

פורסם

תוכל לפרט מעט לגבי המליבו?

חפרתי קצת ויש מידע על בעיות עם הגיר 4 הילוכים שלה. הבנתי שמנוע 2.4 דיי עצל בשבילה.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Veni Vidi Vici

פורסם

איזה בעיות יש לגיר של המאליבו? ממה שאני יודע רק לגיר של האימפלה יש בעיה של סולנואיד לחץ שמן דפוק במקור שצריך להחליף אותו, בהרבה מקרים מוסכים ומכוני גירים שלא מכירים מפרשים את זה כגיר שזקוק להחלפה\שיפוץ. אבל לא שמעתי אף פעם על בעיות בגיר של המאליבו, ויש לי כמה חברים שהחזיקו מאליבו כאלה או מהדגם שלפני.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

יש לנו במשפחה כמעט 8 שנים מליבו 2008 ואנחנו מאוד מרוצים.

רכב נוח, חזק מאוד, ניראה טוב, מבודד מרעשי רוח ואמין.

אוכל הרבה דלק אך בכמות הנסיעה שלך לדעתי זה בכלל לא נורא.

לדעתי מליבו זה רכב שנותן תמורה טובה בקצת כסף ( בשנתון המדובר)

פורסם
יש לך את ה-V6 3.5 ?

לגבי דלק - מספרים ממוצעים ?

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

3.5 V6

90% מהנסיעות הן בין עירוניות בלי רגל כבדה על הגז וצריכת הדלק הממוצעת היא ליטר ל9-10 קילומטר. אם לוחצים הרכב שותה הרבה יותר(רגיש לנהיגה אגרסיבית).

לדעתי זה לא כזה נורא כי הרכב נותן תמורה מאוד טובה לכסף.

פורסם

לפחות חצי אצלי זה בתוך העיר.

צריך פשוט רכב משפחתי+ בגלל נסיעות מחוץ לעיר.

בטיחות מאוד חשובה (אבזור).

אז בעצם אין מה לפחד ממנוע V6 שלה?

נק' תורפה שכדאי לבדוק לפני קנייה?

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Veni Vidi Vici

פורסם

לאבא שלי יש את המאליבו LTZ 2009, זה מנוע 3.5 עם 6 הילוכים (לא 4).

היתה בעיה בגיר שהוחלפה תחת אחריות (הוא יד 2), הבנתי שזו בעיה ידועה בגיר מסוג 6T40, בכל מקרה זה לא תיקון זול בערך כ 10K+-

מעבר לזה הרכב מפנק לחלוטין עם טון כוח.

Opel Adam S 2017

פורסם

יש במשפחתנו S60 (טרום מתיחת הפנים) עם מנוע 2.4 אטמוספרי.

ניתן לתאר את הרכב כמאוד מפנק ונוסע חלק מאוד ושקט גם לאחר 160 אלף ק"מ (כולם בידיים שלנו), אחד הרכבים היותר "משייטים" שיצא לי לנהוג בהם.

מבחינת כוח מנוע יש ממנו הרבה ותמיד יש את הכוח שצריך אך כפי שניתן לצפות זה לא רכב לפתיחות.

אמינות, כאן זה נחלק לשניים:

מכנית - הרכב הציג עד לאחרונה אמינות מאוד מרשימה ועד היום סה"כ הוחלפו שני חלקים בקפיצים (פחות מאלף ש"ח) ורדיאטור (קצת יותר מאלף ש"ח). היו עוד דברים קטנים כמו חיישני רוורס שהיו להם טיפה בעיות מגעים וידית איתות שנשברה (והוחלפה באחת שהזמנתי מחול ב40$).

אסתטית - הרכב לא הראה עמידות אסתטית כלל. מושבי העור התחילו להתבקע כבר בשנים הראשונות והיום נראים זוועה, הגומי שמצפה את השמשה נסדק כבר אחרי שנתיים וכיום אינו קיים (אסתטי בלבד, אין לו תפקיד פרקטי), הריפוד שעוטף את קורות A התקלף פעם אחרי פעם עד שבפעם האחרונה הזמנתי מחול חיפויים מפלסטיק...

לסיכום - אם ייצא לך למצוא רכב שמור אסתטית אני יותר ממליץ על הרכב הזה!!

פורסם

המאליבו אמינה מאוד, זולה לטיפולים ולא זללנית (אילת וחזרה בנסיעה עדינה עברתי את ה 15 קמ"ל).

המינוסים הן מסורבלת בעיר ורדיוס סיבוב ענק. פרט לזה אבזור דל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מנועי V6 וV8 בנפחים החל מ3.6 עד 7.5 ליטרים זה משהו שאמריקאים יודעים לעשות היטב - עם גירים היו להם כמה פאשלות במהלך השנים אבל במנועים בד"כ הם בסדר. הכללה מוזרה, אני יודע.

הדבר הטוב הוא זמינות חלפים גבוהה וזולה אם אתה מסתדר עם רכישות מחו"ל מה שהרבה יותר קשה לאמר על הוולו.

אני גם יכול להעיד לפחות מהאזור שאני גר בו - שאני רואה הרבה מאליבו כאלו - היה אותן בתפוצה טובה למדי בשוק הליסינג, קל למצוא אותן והן זולות, לעומת זאת מצויידות במנוע מאוד חזק - כמובן שתיין אבל אני לא מצפה מהוולבו להיות הרבה יותר חסכונית באמת שלא.

איכות החומרים בוולבו טובה יותר אבל עמידה פחות כמו שציינו כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לאבא שלי יש את המאליבו LTZ 2009, זה מנוע 3.5 עם 6 הילוכים (לא 4). -

מדובר על הדגם עם המנוע 3.6, לא 3.5, 252 כ"ס וגיר 6 הילוכים, מנוע של קאדילק -שם הרכב יותר רגיש לתחזוקה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...