Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, נסעתי היום עם רכב חדש באיזור תעשיה. ירד גשם, הכביש רטוב בורות התמלאו במים ולא היה ניתן להבחין בהם. באמצע נסיעה חלפתי על בור כזה לא קטן, והרכב כמעט התפרק הרגשתי שנתקעתי במשאית. מיד התחלתי לדאוג שמשהו ניזוק מעוצמת הפגיעה, אם זה השילדה או הגלגלים.. לאחר זמן מה כשהגשם הפסיק הזדמן לי לעבור שוב באותו מקום ובאמת מצאתי שם בור בעומק של כמעט חצי מטר ואורך של מטר.. הפעם רכבים פשוט עקפו אותו. האם יכול לקרות משהו לרכב עם בורות כאלה? איך אחרים נוסעים על בורות כאלה? אני דואג ;(

פורסם

בהחלט - :

יכולים להיגרם נזקים, גש לאבחון מקצועי במוסך\מכון פרונט.

שום מידע פה לא יעזור לבדיקה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

כמובן שתצלם את הבור לפני שהעירייה מכסה אותו, אני פספסתי בגלל דבר כזה כי לא עצרתי לצלם ונהרסו לי צמיגים קדמיים שעלו כמעט 2000 ש"ח.

Opel Adam S 2017

פורסם
כמובן שתצלם את הבור לפני שהעירייה מכסה אותו, אני פספסתי בגלל דבר כזה כי לא עצרתי לצלם ונהרסו לי צמיגים קדמיים שעלו כמעט 2000 ש"ח.

דווקא היום בבוקר כשהעננים התפזרו אני רואה שכיסו את הבור.

אבל יש לי מצלמת רכב ואני מאמין שזה מספיק לראות את הרכב עף מצד לצד כאילו רכבת נכנסה בי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קודם כל תבדוק אם יש נזק ושיעריכו אותו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בדיקה ראשונית שאתה יכול לעשות מידית: תבדוק בחניה שלך אם יש סימנים של שמן טרי על הרצפה. אם כן, יש סיכוי גדול שהקרטר שמן נסדק. אגב, זה נחשב לתאונה ואתה יכול לדרוש נזקים ממי שמתחזק את הכביש או מחברת הביטוח.

פורסם

לא יודע אם פגיעה בשילדה אבל בהחלט יתכן נזק לחלקי פרונט/מתלה קדמי/ בולמי זעזועים/אגן שמן - תלוי עד כמה המכה היתה חזקה.

נכנסתי לפני כמה ימים לבור בשעות הערב,תאורה בכביש לקויה אבל בגלל המהירות הממש נמוכה (10-20 קמ"ש) לא ראיתי שום שינוי בהתנהגות הרכב ,נזילות וכאלו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...