Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מאזדה 3 שנת 2008 מנוע 1600 עם 155 אלף קילומטרים.

הרעש המנוע הוא ממש של מכסחת דשא בהאצה ואני מרגיש שהרכב לא מגיב הכי טוב כמו בעבר..

השאלה שלי האם אני מדמיין וככה כל המאזדות מהשנים האלו, רועשות עם תגובה איטית או שיש משהו שאפשר לשפר כמו תוסף או ניקוי כלשהו??

תודה!

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

אתה מתאר רעשים חריגים, תוסף או ניקוי לא פותר רעשים ברכב ולכן מאוד מומלץ להגיע לבדיקה.

רעשים יכולים לנבוע מהמון סיבות.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם
אם מורגשת בעיית סחיבה כניראה שיש בעיה שכן מצריכה התייחסות.יש נורת תקלה דולקת?

היי, תודה על התגובה. אין נורה דלוקה.

פורסם

כאשר המנוע קר,בדוק מפלס שמן מנוע ובנוסף,פתח פקק מילוי שמן ובדוק האם נראית לעין בוצה (גושים שחורים של שמן שרוף)-אלו בדיקות שתוכל לעשות בעצמך ובכל מקרה וכמובן שאם הרעש ממשיך,כדאי לפנות למוסך לאבחון כדי שלא יגרם נזק יקר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...