Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

מרפסת בעלת זוג דלתות\חלונות הזזה גדולות, הדלת הימנית נפתחת ללא מאמץ מיוחד ונעה בצורה חלקה, הדלת השמאלית מאוד קשה לפתיחה, כאילו שזזה על מסילה בצורה לא חלקה בכלל, כאשר מנסים לפתוח אותה מחלקה האמצעי\עליון ניתן להרגיש שהחלק העליון שלה מתרומם ותוקע אותה מלזוז, צריך להזיז אותה מהחלק התחתון כדי שתנוע וגם אז מאוד קשה, ברמה של 2 ידיים וכל משקל הגוף כדי להזיז אותה..

מישהו מכיר ויודע מה העניין?

פורסם

בגדול הבעיות הכי נפוצות זה גלגלים לא תקינים. או שקיעה של המשקוף העליון.

דבר ראשון הייתי בודק גלגלים.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

פורסם

גם אצלי היה סיפור כזה.

בגלל שמדובר בדלת הזזה ישנה, לא ניתן לפרק את הדלתות כדי לבדוק את מצב הגלגלים.

הייתי בטוח שהם שבורים.

בסופו של דבר אחרי שבדקתי שאין לכלוך או עצמים במסילה, פתרתי את העניין עם הרבה WD40 והדלתות חזרו לנוע בחופשיות.

נסה, אני יודע שזה נשמע טריוויאלי, אבל אין לך מה להפסיד.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

כמו שאמרו לפניי- לוודא שהמסילה נקייה.

ממליץ בחום להוציא את הדלתות מהמסילה לגמרי, לבדוק שהכל תקין בגלגלים (פלוס שימון ישירות), ורק אז לנקות את כל העסק.

הייתי בסרט הזה בעצמי לקראת מעבר הדירה, חצי חלון שלא נפתח לדעתי מאז שעברנו לדירה ההיא ועד שיצאנו ממנה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...