Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי המגבים שלי נורא בעייתיים ודי מורחים את הטיפות אם זה הגיוני.... וזה ממש מקשה על הנהיגה בגשם!

מחפש מגבים מומלצים עד 120 ש"ח בערך(אפשר קצת יותר ואפשר פחות ) אין לי מושג במגבים רק שסיליקון זה יותר טוב מגומי אז די אבוד ... תודה!

חשוב שיהיה כולל התקנה גם (:

פורסם

120₪ למגבים זה המון.

גם מגבים בסכומים כאלה רוב הסיכויים שאחרי שנה הם יוחלפו.

גש לחנויות חלפים תתקין מגבי vision שעולים 20-30₪ ועושים עבודה מצויינת.

פורסם

לפי שירשורים בעבר, גם אנשים שרכשו מגבי בוש יקרים לחלקם הם החזיקו שנה.

לכן אני מציע לקנות מגבים זולים ולהחליף לאחר שנה במידה ויתייבשו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדיוק הבוקר החלפתי בראש העין (אוטו קול)

יש לו ב60, 80, ובוש ב120.

(כולם סיליקון, זה סוגשל סטנדרט היום)

קניתי ב60 והותקן תוך שניה.

מעולם לא ניסיתי מגבים יוקרתיים, אבל למרות שהמגבים החדשים שלי עובדים טוב, יש מבחינתי מקום לשיפור שאולי היה יותר טוב ביקרים יותר... לא ניסיתי אז לאיודע לומר (95% מהשימשה מתנקה מעולה, וגיזרה קטנה לאורך המהלך של המגב קצת נמרחת)

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

פורסם

היו לי בוש שנה שעברה שאחרי שנה הם הלכו..

עכשיו התקנתי מגבי vision סיניים ב20₪ שעושים את אותה עבודה כמו הבוש ברבע כסף

אין סיבה לשלם כל כך הרבה

קנה בזול ותחליף כל שנה גם ככה

פורסם

אני יודע שיש אצל אבי חלפים ברחובות או מוסכי יבואן שעובדים איתם.

כנס לאתר של וורט ישראל ותבדוק איתם איפה אפשר לקנות.

המגבים של viaion הפתיעו אותי לטובה.

פורסם

תודה לכולם בסוף רכשתי מגבים של Bosch, רציתי את הרגשה של מגבים איכותיים בפעם הראשונה בחיים ואם הם יחזיקו יותר זמן מה טוב

פורסם

עדכון קטן: מגבים מדהימים! קחו בערבון מוגבל כי יש מצב שלא החליפו את הקודמים באוטו והוא בן 12.

הישנים חרקו ולא ניקו בכלל, כן הפעולה שקטה לחלוטין וניקיון מושלם פשוט. שווה לשלם טיפה יותר בינתיים...

• תוכן חדש...