Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

העליתי כאן כמה שרשורים שונים בימים האחרונים וכעת אני מנסה לרכז את הלבטים והאפשרויות ואשמח לקבל עצות חכמים

השיקולים העיקריים הם: אמינות, חסכנות. שיקולים משניים : שיהיה אוטומט אבל לא רובוטי, שהרכב יהיה במצב יחסית חדיש עד 80 אלף ק"מ. חווית נסיעה סבירה.

חמישיית הגמר שלי הם:

הונדב סיוויק האצבק 2012 1.8 ב 47000 ש"ח יד 2 פרטיות 80K ק"מ

הונדה ג'אז 2013 ב35000 ש"ח יד 3 פרטיות (אין לו היסטורית טיפולים מלאה, טוען שיש במוסך אבל למה שיתנו לי)? 80K ק"מ.

ניסאן נוט 2013 יד 1 פרטי K63 ק"מ 36000 ש"ח דגם סנטה פלוס. היסטוריה מלאה.

מאזדה 3 1.6 דגם ספיריט 80 אלף ק"מ יד 2 פרטי שנת 2013. 48000 ש"ח

אשמח ליועצים שאינם לצים

עריכה אחרונה על ידי yulianx
כותרת נערכה.
פורסם

כל הרביעייה אמינה, אז "וי" על זה.

כל הרכבים אינם בעלי גיר רובוטי, נוסעים סביר וחלקם אפילו לא רע, מרווחים מספיק לשנע 4 נפשות.

הסיוויק הוא הכי "רכב" מביניהם, הכי חזק אבל מצד שני, יקר ולא בטוח שיש לכך סיבה שמוצדקת מבחינתך. צריכת דלק סבירה.

המאזדה 3 גם כן רכב ראוי מאוד, קצת יותר צפוף מהסיוויק (מושב אחורי), כנראה הכי מאובזר בקבוצה, צריכת דלק גרועה, חוויית נהיגה טובה יחסית.

הג'אז - הכי חסכונית בקבוצה, בהנחה שהיסטוריית הטיפולים מלאה וטובה (בעל הרכב יכול להוציא אותה בשבילך), תמורה טובה למחיר.

הנוט - רכב מיוחד, מרווח מבפנים למרות המימדים החיצוניים הלא מרשימים, צריכת דלק סבירה, גם פה תמורה טובה למחיר.

הרכב, אם אני זוכר נכון, הוא לאשתך, כרכב משני. אני הייתי בוחר בנוט - מספיק חזק, אמין, די מרווח אך עדיין קומפקטי, יד 1 פרטית והיסטוריה מלאה של טיפולים (בהנחה שגם טובה). בהינתן הדרישות, לא רואה שום סיבה להוסיף כסף בשביל החווית הנהיגה עם הסיוויק או המאזדה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
כבעל נוט מאותו שנתון גם אני מצטרף לממליצים.

קניתי אותו לפני שנה ו9 חודשים והוא בסדר גמור.

אם תרצה עוד מידע , פנה בפרטי

רק בסדר גמור? לא מצוין?

פורסם

זה רכב פשוט ולא מושלם, אל תצפה למרצדס,

מדובר ברכב לוקה במערכות בטיחות, איכות חומרים ירודה, ונוחות לא מושלמת בעיקר בעיר,

אך הוא מצויין למשפחה, חסכוני ואמין.

תקנה את הדגם הישן עם מנוע 1.6, הדגם החדש 1.2 מגיע עם הגיר הרציף הבעייתי של ניסן אם אני לא טועה.

תתחדש.

פורסם

הנוט זולה מהן ביותר מעשיריה וזה לא סכום זניח .

בטיחות - יש לו 6 כריות אבל כנראה הוא נחות מהמתחרות. אפשר לבדוק ב NCAP

איכות חומרים ירודה ? מה הכוונה ? אצלי הכל במקום ואין קרקושים.

נוחות בעיר ? קצת קופצני על באמפרים אבל לא נורא לדעתי ונסיעת מבחן רצויה. מבנה ההאצ'בק דווקא מקל על חנייה

צריכת דלק - אני מודד ממוצע 1 ל 11.5 בתוואי מעורב ומזגן דולק . היא חסכונית ב15% ממאזדה 3 2005 שיש לי.

בנסיעה עירונית בקיץ מגיעים גם ל1 ל9 עד 10 . עכשו שפחות חם קצת יותר טוב.

אבזור - אין לו יותר מדי אבל יש בו את מה שחשוב לי - תפעול רדיו וטלפון מההגה , BT מובנה

אמינות - לאחי יש מודל 2008 עם 150000 ק"מ ופרט לטיפול שנתי אין כלום.

חסרון נוסף שיש לו בשנתון הזה מידת צמיגים לא נפוצה 185.55.16 ויש רק פלקן ומקסיס במחיר שפוי .

• תוכן חדש...