Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר מישהי נכנסה ברכב של הבת שלי בזמן נסיעה.

אין שום מחלוקת על האשמה, והנהגת (קצת היסטרית, פעם ראשונה שלה...) מודה לחלוטין שזו אשמתה.

כמובן שהביטוח שלה יטפל בהכל.

השאלות שלי:

- האם הביטוח שלה יכול להכתיב לנו לאיזה מוסך לקחת את הרכב?

- כנ"ל לגבי שמאי

- האם הביטוח שלה חייב לספק רכב חליפי לזמן התיקון?

- עוד דברים שצריך לדעת למקרה כזה?

תודה!

פורסם

קודם תחתימו את הנהגת הפוגעת על מכתב שבו היא מודה באשמה, או תקליטו, או תצלמו וכ'ו.

לאחר מכן תפנו לביטוח שלכם, תבחרו מוסך שאתם מעוניינים בו, ותעבירו את הפרטים של הנהגת הפוגעת כולל מכתב ההודאה, קחו רכב חלופי ותנו לביטוח להתנהל.

פורסם

אתה פונה לביטוח שלך והוא תובע את הביטוח שלה ב "דרישה בשם", כלומר אתה לא תובע את הביטוח שלך, אלא הוא בשמך תובע את הביטוח הנאשמת.

לאחר מכן אתה בוחר מוסך הסדר או פרטי אבל שים לב שמתן רכב חילופי שהביטוח שלך מספק יכול להיות תלוי אם זה מוסך הסדר או פרטי ( תבדוק בפוליסה)

שמאי אתה יכול לבחור מהרשימה שהביטוח שלך נותן או שמאי פרטי.

לאחר שהשמאי בודק את הרכב וקובע אם יש ירידת ערך וגובה הנזק, הרכב נכנס לתיקון.

אתה נותן צ'ק דחוי ל-90 יום למוסך ולשמאי.

ולאחר מכן מתחיל כול תהליך התביעה שיכול לקחת כמה חודשים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חסרים שני פרטים חשובים- מהי שנת הייצור של הרכב ואיזה ביטוח יש לבת שלך,מקיף או צד ג' ?

בהרבה פוליסות של ביטוח מקיף קיים סעיף רכב חילופי ללקוח במקרה של תאונה וזה כבר כלול בתשלום הפוליסה.

לגבי שמאי ומוסך- זכותכם כנפגעים לבחור את השמאי ומוסך שבו יתוקן הרכב- אם הרכב בן שנתיים ומטה גם זכותכם,שיתוקן במורשה היבואן עם חלקים מקוריים.

לשים לב באופן כללי,שלעיתים פגיעה מאחור נראית מינורית ורק לאחר פירוק טמבון/מגן אחורי מעבר רואים נזקים נוספים/ירידת ערך ככל שקיימת.

הייתי מציע להיעזר בסוכן הביטוח במיוחד במקרה בו מדובר על פוליסת מקיף- זה תפקידו כרגע להפחית את כאבי הראש של המבוטח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...