Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע ליטר vag

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי איביזהfr דגם יוצא שנת 2017 עם המנוע הזה (110 כ''ס) ובמהירות נמוכות בין 20-50 קמ''ש כשאני מאיץ הוא מרגיש לי מאוד חלש ולא מגיב טוב להאצה (אני לא מדבר על ההשהייה הידועה של dsg).

כמובן שאבדוק במסגרת האחריות, עד עכשיו לא ייחסתי לזה חשיבות, אבל יכול להיות שהרכב פשוט חלש מידי בשבילי או שבאמת יש בעיה כי זה מורגש ממש.

פורסם

יכול להיות בגלל שהגיר בוחר להישאר בהילוך גבוה,אבל כעיקרון דווקא מנועי טורבו גמישים בהרבה ממנועים אטמוספריים.

פורסם

בנוסף, יש מצב ספורט שמשפר את המצב.

אבל דווקא המנוע מספק האצה טובה מאוד במהירוית הללו לאחר הורדת הילוך.

אם תיסע על סופר מיני לא מוגדשת תבין כמה האיביזה זריזה.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יצא לי לנהוג על A3 עם גיר ידני והמנוע 1.0TSI ואני חייב להודות שהוא ממש לא מציאה - דווקא שמעתי שהDSG עושה עימו חסד.

פשוט מנוע עייף וחסר מחץ, ה1.2TSI הקודם כ"כ יותר טוב מהחדש - בידני על האאודי הוא עיצבן ממש, בעליות דרוש משחק בלתי פוסק בידית ההילוכים כדי לשמור אותו בטווח סביר של כוח בלי להרגיש שהוא "נחנק" והצורך שלך למחוץ את הדוושה על סלד גבוהה, ביציאות לעקיפה ב80-100 קמ"ש נדרש להוריד לרביעי ע"מ לקבל קצב עקיפה סביר.

אישית אני חושב שהוא ירידה ברמה ביחס לקודמו, אבל יצא לי רק לעשות סיבובי חניון על האיביזה 1.0TSI עם DSG ולא נסיעה ארוכה לצערי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם זה אכן ככה אז איך אנשים קונים קארוק עם המנוע הזה?.

לדעתי עם האיביזה הוא כן צריך להגיב טוב אפילו שאין לו הר של מומנט,שווה בדיקה אולי יש בחברה עדכון תוכנה לגיר או/ו למנוע.

פורסם

או שאתה נסעת עד עכשו על רכב משעמותית חזק יותר וכשאתה עולה על הליטר הוא מרגיש לך מאוד חלש או שמנגד אתה מנסה להאיץ מ 1200-1500 סל"ד בהילוך גבוהה מה שלוקח זמן. הפתרון הוא או מצב S כשאתה רוצה להאיץ או להוריד בעצמך ..

לאחי נגיד יש לאון 1.8 משופר (טורבו גדול) והרכב שלי הוא 1200, כשאני נוסע ב1.8 ויום למחרת ב 1200 אני מרגיש שהוא לא זז, אבל הרכב זריז וכיפי.

פורסם

לא יודע על מה אתם מדברים. ביליתי שלוש שנים עם אוקטביה 1.2, ועכשיו כמעט שנה כבר עם ה 1.0 ואני לא מרגיש שינוי לרעה בביצועים, אם כבר אולי מעט לטובה. הגיר במצב S. השינוי היחיד לרעה שאני מרגיש הוא במנגנון Start Stop שעכשיו מכובה תמיד.

פורסם

אני מתחבר מאוד לטענות ש-noknok, המנוע הרבה פעמים נחנק ואפילו אם אני מצמיד את הדוושה לרצפה. נסעתי על 1.2 בפאביה והוא זריז יותר בפתיחות אבל הוא לא מעביר הילוכים בזמן כמו באיביזה ואז הוא די מושך. הפתרון כנראה בשילוב נכון עם dsg זה 1.4 ומעלה.

לפני כן נסעתי על 1.6 אטמוספרי של פיג'ו

פורסם

דרך אגב, שים לב שבית מצערת בעייתי מאוד בדגם הנ"ל .

כמה ק"מ הרכב?

נתקלתי גם שלאחר הרכבה שלו חזרה- לא אטום כראוי ומנוע מרגיש חנוק.

פורסם

הרכב 20,000 ק''מ ובאמת החליפו לי מצערת במסגרת האחריות לפני כמה חודשים בגלל נורה epc ונורת סימן קריאה יחד עם גמגום והרכב לא הגיב לגז.

פורסם (נערך)

האם התחושה הזאת של הביצועים היא מיום 0? או רק לאחרונה התחלת להרגיש ככה? - אם רק לאחרונה אז באמת ייתכן שיש לך תקלה שגורמת לבעיה בביצועים, אם מההתחלה אתה מרגיש את זה קשה לי להאמין שזה קשור - בכל מקרה לא מזיק ללכת למוסך באחריות להסתכלות.

או שאתה נסעת עד עכשו על רכב משעמותית חזק יותר וכשאתה עולה על הליטר הוא מרגיש לך מאוד חלש או שמנגד אתה מנסה להאיץ מ 1200-1500 סל"ד בהילוך גבוהה מה שלוקח זמן. הפתרון הוא או מצב S כשאתה רוצה להאיץ או להוריד בעצמך ..

לאחי נגיד יש לאון 1.8 משופר (טורבו גדול) והרכב שלי הוא 1200, כשאני נוסע ב1.8 ויום למחרת ב 1200 אני מרגיש שהוא לא זז, אבל הרכב זריז וכיפי.

הרכב הקבוע שלי הוא רנו קליאו, שחזרתי לארץ הקליאו הרגישה כמו טיל - על הנייר אין הפרש ממשי בין הביצועים של הקליאו ל1.0TSI של האאודי, בניגוד להפרש בין לאון 1.8TSI משופרת ל1.2TSI.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני חושב שזה מורגש יותר לאחרונה אבל מההתחלה הרגשתי שהוא לא להיט מבחינת סחיבה. אבדוק ואעדכן אתכם

• תוכן חדש...