Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה ל סונטה 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי כרגע סונטה 2016 לימטיד, עשיתי איתה כבר 85000 ק"מ. אני מתכנן החלפה בסוף השנה היות והאחריות עומדת להסתיים וגם 100k ק"מ בערך זה לא קצת.

האוטו מעולה, שום תקלות עד עכשיו. חסכוני ומפנק, אפילו הרפידות בלמים עדיין כמו חדשות בגלל הבלימה הרגנרטיבית.

עיקר "הבעיות" איתו, איכות הרכבה בינונית פלוס, כבר יש 2 מקומות עם קרקושים קבועים ומעצבנים. וגם עיצובית לא משהו.

אני מתלבט מה לקנות, כאשר חשוב לי מאוד שיהיה חסכוני, עדיף אפילו היברידי, אמין ומערכות בטיחות ונוחות לא פחות מהסונטה.

כמובן סונטה חדשה באה בחשבון, אך מעדיף משהו יותר מעניין

התקציב סביבות 200 אלף

אני נוסע כ 30000 בשנה.

ועוד שאלה, אם אחליט לקנות סונטה חדשה. האם כדי לעשות טרייד אין או למכור ולקנות בעסקה חדשה?

פורסם

בקטגוריה הזו, היברידי זו או היונדאי או הקיה או הקאמרי, והקאמרי מאובזרת הרבה פחות ביחס אליהן והאיכות חומרים באותה רמה +-. הקיה כמעט זהה ליונדאי ולא תהיה שינוי משמעותי.

טרייד אין כמעט תמיד לא משתלם, אבל הרבה יותר נוח ממכירה לפרטי.

פורסם

סקודה סופרב.

רנו פלואנס.

פיג'ו

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

זה חמש שנים או 100000 ק"מ לצערי!

הסופרב שתהיה שווה באבזור עולה לפחות 240-250 לדעתי. ולא יודע אם משווקת דיזל שהיא גם יותר יקרה

פורסם

האתר של סקודה פתוח לכולם, ככה שאתה יכול לדעת דיי בקלות אם נמכרת כאן סופרב דיזל או לא. (נכון לעכשיו, רק למוניות ולכן לא רלוונטית).

פורסם

יצא לי להכיר את הקאמרי החדשה בשבועות האחרונים, לדעתי מדובר ברכב איכותי יותר מהסונטה אך לא שדרוג משמעותי אם לשם אתה מכוון (ואתה בסך בכל מרוצה מהסונטה). אהבתי יותר לנהוג בה (בידוד רעשים, תגובות חלקות), איכות החומרים טובה יותר, מרגיש שיחזיק יותר זמן ללא קרקושים. איבזור לא השוותי אך בדרך כלל יונדאי מנצחת את טויוטה באותה רמת מחיר...

אם אתה ממש מפחד מסיום תקופת האחריות (חשש מוגזם לטעמי - אתה יכול לנסוע די בשקט עוד שנתיים), מציע שתבדוק את הסונטה "החדשה" והקאמרי ותראה מה מתאים לך יותר.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

קאמרי חדשה לא תהיה שיפור לדעתי. היא מרגישה מאוד מיושנת, התפעול לא נוח, היא מאובזרת פחות מהיונדאי וגם יחידת ההנעה פחות נעימה.

אם אתה רוצה להישאר עם הייבריד לדעתי יונדאי סונטה חדשה היא הבחירה הכי טובה כרגע במשפחתיות הגדולות. היא עברה מתיחת פנים שטיפלה בכמה נקודות תורפה והיא מציגה חבילה מאוד משכנעת מבחינת אבזור ומחיר.

אם אתה פתוח לאפשרויות אחרות אז דיזלים כמו פיג'ו 3008, סקודה קארוק/קודיאק יכולים לעשות עבודה טובה.

לא מזמן נפתח שרשור בפורום הכללי עם סיכום רכישת מיצובישי אאוטלנדר PHEV שבתנאי נסיעה מסויימים יכול להיות סופר חסכוני, תוכל לקרוא יותר פה.

פורסם

אכן 3008 דיזל פרימיום יכול להיות אופציה מאוד מעניינת

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...