Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היתיעצות רכב ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מקבל רכב מהעבודה

יש לי כמה אופציות אשמח ליעוץ.

האם יש הנחה של 500 ש"ח לרכב היברידי?

יונדאי איוניק פרמיום

קיה נירו

מזדה 3 ספורט

מיצובישי אינטנס asx

Ch- r היבריד c-lub

אוקטביה

מה מומלץ מה הנקודות החזקות / חלשות של הרכבים?

פורסם

הי השווי שימוש בערך אותו דבר לכול הרכבים

עם הפרש של 200 שקל פחות או יותר.

חשוב לנו נוחות ואבזור

אנחנו זוג צעיר ללא ילדים

פורסם

על חשבון מי הדלק ? יש דלקן או שתשלם מכיסך ? רוב הנסיעה בעיר/בחוץ ?

אם תצטרך לשלם מכיסך,כדאי לבחור באחת ההיברידיות שמן הסתם תהיה חסכונית יותר עם כל הכבוד וההערכה למאזדה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
על חשבון מי הדלק ? יש דלקן או שתשלם מכיסך ? רוב הנסיעה בעיר/בחוץ ?

אם תצטרך לשלם מכיסך,כדאי לבחור באחת ההיברידיות שמן הסתם תהיה חסכונית יותר עם כל הכבוד וההערכה למאזדה.

הדלק על חשבון החברה

הנסיעה תהיה 50 50

פורסם

למאזדה 3 ומיצובישי ASX אין בקרת שיוט אדפטיבית.

הASX ברמת הגימור הכי נמוכה שלו, ואין לו הרבה אבזור, אבל הוא נוח.

ה3 צפופה יחסית, הכי מהנה לנהיגה מבין האופציות כאן ומגיעה מאובזרת בצורה טובה. יש פנסי לד במקום הלוגן רגיל בשאר המכוניות.

אוקטביה יותר פרקטית, עם ביצועים טובים יותר תודות למנוע הטורבו (לא ציינת איזה מנוע ורמת גימור) ואבזור הבטיחות סביר בהחלט.

איוניק ונירו מאובזרות וחסכוניות, וזה יותר שאלה של איזו צורת מרכב אתה מעדיף. האיוניק לא מצטיינת בנוחות ולי מושב הנהג בנירו לא היה נוח , אבל עדיף שתבדוק בעצמך.

.

פורסם

אם תוכל לבחור במאזדה 3 בגירסאת ה5 דלתות היא יכולה להיות אחלה בשבילך - במיוחד אם אתם זוג צעיר בלי ילדים, רכב כמו אוקטביה הוא פשוט אוברקיל אלא אם אתם נוטים להעביר המון ציוד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
הגולף לא ברשימה

כרגע מתלבט בין המזדה 3 ספורט

לבין האוקטביה 1 ליטר

מה הצרכים שלך? צריך הרבה מקום בתא הנוסעים? בגא'ז של כמעט מסחרית? אוקטביה.

או התנהגות כביש ספורטיבית, יופי, שילוב מנוע+גיר חלק ונעים יותר? מאזדה 3.

פורסם

מאזדה 3 זה אוטו מהנה לנהיגה אבל מאוד מיושן, אם אתה נהג סולידי, קח נירו. רק אם הנאה מנהיגה זה השיקול הכי חשוב קח מאזדה.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

• תוכן חדש...