Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלהן חברים אני רוצה להתייעץ איתכם על שתי מכוניות .

הראשון פורד פיאסטה 2014 ידני 1.2

והשני פיאט פונטו 2014 1.4 ידני

עכשיו אני יודע ששניהם בערך אותם מכירים ושניהם חסכונים בדלק .

זה רכב ראשון שאני רוצה ליקנות לעצמי,

ואני לא יודע מה לקחת כי שניהם על הנייר ממש טובות אני ישמח אם תוכלו לייעץ לי על האחת מהם ,

תודה והמשך יום נעים

smile.gif

פורסם

לפיאסטה איכות חומרים עדיפה ו 7 כריות אוויר, שניהם לא זריזות ולא אמורות להיות יקרות לאחזקה.

נסה את שניהם בנסיעה מה שימצא חן בעיניך תיקח.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה שיוליאן אמר, +הפונטו לדעתי טיפה מרווחת יותר.

אם אתה כבר מחפש סופר מיני אירופאית ידנית לא סחירה, הייתי שוקל מאוד בחיוב גם 208 ידנית, עדיף אקטיב. היא כנראה עדיפה בקצת בכל מיני תחומים (אבזור, זמינות כח, נוחות), וצריכה להיות די קרובה מבחינת מחיר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
מה שיוליאן אמר, +הפונטו לדעתי טיפה מרווחת יותר.

אם אתה כבר מחפש סופר מיני אירופאית ידנית לא סחירה, הייתי שוקל מאוד בחיוב גם 208 ידנית, עדיף אקטיב. היא כנראה עדיפה בקצת בכל מיני תחומים (אבזור, זמינות כח, נוחות), וצריכה להיות די קרובה מבחינת מחיר.

הבנתי שהצרפתיות הם על הפנים אחי

פורסם

תראה, ממשלת צרפת לא משלמת לי על המלצות פה.

ה-208 היא הרכב הכי מודרני פה, ובטח בגרסה הידנית האטמ' אני לא מכיר שום בעיה אקוטית (בדגמים הראשונים הממיר הקטליטי נטה להתקלקל, אבל להבנתי זה טופל באחריות. מעבר לזה הצינור של השפריצר לחלון האחורי נקרע בשלב מסויים, ומצריך החלפה בחלק מעט שונה שפותר את הבעיה, אף אחד מהם לא נראה לי נורא נורא מטריד).

למשתמש בשם gkiller יש אחת כזו, אתה יכול לחפש ולראות מה דעתו ממקור ראשון. אתה גם יכול לפספס רכב לא רע בגלל סטיגמות - מה שמתאים לך.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
הבנתי שהצרפתיות הם על הפנים אחי

צריך לבדוק כול דגם לגופו ולא להכליל, אם תחפש מידע על ה208 תיראה שהיא לא מבלה במוסכים.

למעשה הוא זכתה במקום הראשון באמינות בסקר jd power הבריטי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...