Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

קניתי לפני כמה חודשים איביזה 1.2 TSI שנת 2015. הרכב טופל על ידי הבעלים הקודם 3 טיפולים ראשונים בצמפיון ולאחר מכן עוד שני טיפולים במוסך רגיל (לא צ'מפיון). שקיבלתי את הרכב בדקתי (גם מול צמפיון וגם מול המוסך הפרטי) מה נעשה בטיפולים.

כעת אני צריך לעשות טיפול ואני לא רוצה לטפל במוסכי צ'מפיון בגלל מחיר גבוה לדעתי, ולכן פניתי ליבואן כדי לקבל מידע על אחזקת הרכב: טבלת טיפולים מומלצת, כלומר באיזה תדירות צריך להחליף למשל שמן גיר, פלאגים, נוזל בלמים, פילטר דלק, וכן הלאה (אבהיר כי אני מתכוון להמלצת היצרן על תדירות החלפת השמנים, חלקים וכו' ולא הפירוט של מה שנעשה כבר ברכב) וכן הנחיות היצרן לגבי מפרט שמנים ונוזלים לרכב (מפרט שמן מנוע, מפרט נוזל בלמים, שמן גיר וכו').

היבואן פשוט מסרב לתת את הפירוט הזה!

הפנו אותי לשני מרכזי השירות שגם לא יכולים להעביר את האינפורמציה הזו, ומציעים לתת הצעת מחיר לטיפול הבא רק אם אכניס את הרכב לבדיקה אצלהם. גם מידע על השמנים והנוזלים בהם יש להשתמש ברכב לא קיבלתי! (זה כבר עלול להשפיע על אלמנטים של בטיחות המשתמש ברכב)! היבואן מנסה להתחמק בתירוץשההנחיות משתנות מעת לעת, אבל גם שהבהרתי שאני מבין שההנחיות משתנות וההסתמכות הינה על אחריותי המלאה הוא לא מוכן למסור שום אינפורמציה.

אני חושב שהמידור של האינפורמציה הזו (מפרט טיפולים וכן שמנים ונוזלים מומלצים) היא כלי לא הוגן בעליל שנועד לכפות על אנשים לטפל בצ'מפיון!! מה אתם חושבים??? לא חוצפה?

כמו כן, אם למישהוא יש את האינפורמציה על מפרט הטיפולים והשמנים עבור הרכב שלי, אני אשמח.

פורסם

בספר הרכב אמורה להופיע לך טבלה עם פירוט הטיפולים לפי זמן/ק"מ. אתה ממש לא זקוק "לטובות" מהיבואן.

פורסם

לא הבנתי..

א. ממתי צ'מפיון הוגנים

ב. אם ימסר מידע למישהו שלא בעל הרכב זה לא תקין.

ג. כול חיי עים רכבי vag תמיד רשום בספר הרכב

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

א. אני בעל הרכב ואני רשום בצמפיון ככזה (גם לא עלתה טענה כזו מצידם שאני לא בעל הרכב)

ב. אין סיבה שכדי לקבל את המפרט לטיפול אני אבזבז חצי יום עבודה ואצטרך להכניס את הרכב למוסך של צמפיון!

ג. בספר הרכב כתוב נניח ליד "החלפת שמן גיר" שיש להחליף אותו על פי לוח הטיפולים במרכזי השירות (לא כתוב את התדירות)

פורסם (נערך)

עושים את זה בכוונה, גם רכב חדש שקיבלתי מגיע ללא ספר טיפולים. זה כדי להקשות על טיפולים מחוץ מחברה.

חוץ מזה מוסכים משתמשים בזה כדי להחליף דברים שלא צריך להחליף, כאילו הם חלק מהטיפול.

לדעתי תכתוב לseat.com בפניות שמסרבים לתת לך את זה.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם

גם שאני קניתי רכב חדש מיצרן אחר לא קיבלתי ספר טיפולים אבל היבואן עדיין סיפק לי מידע, הדפיס לי דף שמראה לפי קילומטרים או זמן.

• תוכן חדש...