Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ולייטה או A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דיי מתוסכל אני רוצה להחליף את הרכב שלי (רנו קליאו 2014 1.2 טורבו דגם קולקשיין)

ואני כול סוכנות שאני מתקשר אליהם (ואני לא מכיר יותר מדי..) לא רוצים לשמוע על רנו קליאו..

רציתי להחליף את הרכב שלי באלפא רומאו ולהוסיף עוד כסף לכמה שצריך..

יהיה לי סיכוי איכשהו להחליף את הרכב שלי על אחד מ-2 הרכבים האלה?

אלפא רומאו ג'וליטה

אוודי A3 1.4

או רכבים דומים עם נפח 1.4 טורבו משהו חסכוני ואמין מבחינת גיר ומנוע..

יש מישהו בקהל שיכול לעזור לי?

פורסם

ניסית להמכור באופן פרטי?

אתה קונה את רכבים הללו חדשים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עדיף לך למכור לבד כדי לקבל על הרכב סכום סביר.

אבל אם אתה חייב טרייד תנסה באוטודיל. אם תקנה מהם אלפא או אאודי בטח יסכימו לקחת את הקליאו שלך.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

V5

פורסם
עדיף לך למכור לבד כדי לקבל על הרכב סכום סביר.

אבל אם אתה חייב טרייד תנסה באוטודיל. אם תקנה מהם אלפא או אאודי בטח יסכימו לקחת את הקליאו שלך.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

תודה לכם על התגובה!

לפי מה שהבנתי באותו זמן שקניתי את הרכב לקחתי הלוואה ממימון ישיר..

ונשאר לי לשלם על הרכב (מהיום שנה וחצי) אז הרכב משעובד לבנק עד שאני מסיים לשלם את ההלוואה

אחרי שאני משלם את כול ההלוואה הרכב יהיה רשום על שמי ואז אני יכול למכור אותו ( זה מה שהבנתי פחות או יותר)

ובכללי לא נסיתי למכור אותו.. אני גם לא יודע אם אני יכול למכור אותו עד שאני לא אסיים את ההלוואה..

פורסם (נערך)

אתה ממש חייב את האלפא עכשיו? זה לא יכול לחכות שנה וחצי?

מה רשום ברשיון רכב? אם רשום שם את השם שלך, הרכב רשום על שמך, ופרטים של שיעבוד אמורים להיות למטה בהערות.

תתחיל מזה שתקרא ברשיון רכב על מי הוא רשום, ותקרא בעיון את ההסכם מימון, ואז תחשוב עד כמה קריטי לך להחליף לאודי או אלפא.

ולהבא תקרא טוב טוב על מה אתה חותם. היום זה מימון לרכב, מחר זה כליה או חוזה עבדות.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני עם הרכב הזה 3 שנים ובא לי להתפנק על רכב נורמאלי לא בדיוק משנה לי השנתון כי אני לא מתכוון להשקיע יותר מ-60 אלף ש"ח

לא מחפש עכשיו שנת 2018

פורסם

אז תברר עם מימון ישיר מה אתה צריך לעשות כדי למכור את הרכב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תודה לכם על התגובה!

לפי מה שהבנתי באותו זמן שקניתי את הרכב לקחתי הלוואה ממימון ישיר..

ונשאר לי לשלם על הרכב (מהיום שנה וחצי) אז הרכב משעובד לבנק עד שאני מסיים לשלם את ההלוואה

אחרי שאני משלם את כול ההלוואה הרכב יהיה רשום על שמי ואז אני יכול למכור אותו ( זה מה שהבנתי פחות או יותר)

ובכללי לא נסיתי למכור אותו.. אני גם לא יודע אם אני יכול למכור אותו עד שאני לא אסיים את ההלוואה..

תמיד ניתן למכור את הרכב כשחלק מהתשלום מועבר ישירות לגוף המממן תמורת שחרור השיעבוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מבין שבא לך להתפנק...

אבל עוד לא סיימת לשלם על הרכב...

הייתי מציע שתסיים את מה שנשאר לך (לא הרבה) ואז תתקדם

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

ללא קשר אתה יכול לקחת הלוואת גישור מהבנק, לפרוע את ההלוואה למימון ישיר למכור את הרכב ולהחזיר את הלוואת הגישור.

כמו שזה נראה גם עם הרכב החדש אתה תענס ללופ הזה,

תנסה לקחת הלוואה ל3 שנים.

פורסם

מציע לך לעשות את החשבון ולהבין כמה יעלה לך השדרוג הזה.

כלומר, לאחר שתחזיר את ההלוואה לגורם המימון של הרנו, תמכור את הרכב (תוכל לראות ביד2 סדר גודל של סביב כמה הרכב נסחר), תראה את השוק של הרכב שתרצה לקנות - ותבין כמה אתה צריך להוסיף.

אם השדורג נובע מצורך פרקטי או פשוט רצון להתחדש - לפחות תוכל לתת מחיר לרצון הזה.

בדרך כלל אחרי שמבינים כמה זה באמת עולה אל מול כמה זה באמת נותן - קל יותר לקבל החלטה מודעת.

היום: Fiat Bravo Tjet

בעבר: Ford Focus Mk3 2.0 Titanium, BMW Z4 E85 3.0, BMW 118i F20
בעבר הרחוק: האיטלקיה האדומה - Fiat Punto Evo MultiAir Turbo 135 HP

פורסם
אני עם הרכב הזה 3 שנים ובא לי להתפנק על רכב נורמאלי לא בדיוק משנה לי השנתון כי אני לא מתכוון להשקיע יותר מ-60 אלף ש"ח

לא מחפש עכשיו שנת 2018

לא הבנתי מה הכוונה "רכב נורמאלי", הרכב שיש לך עכשיו נשמע (לי, אישית בכל אופן) כמו אחלה פינוק, בכיף הייתי מתחלף איתך ונוהג עליו אם הייתי יכול והיו לי את האמצעים - וכמוני עוד הרבה אנשים. רנו קליאו

2014 1.2 טורבו דגם קולקשיין

פורסם
ללא קשר אתה יכול לקחת הלוואת גישור מהבנק, לפרוע את ההלוואה למימון ישיר למכור את הרכב ולהחזיר את הלוואת הגישור.

כמו שזה נראה גם עם הרכב החדש אתה תענס ללופ הזה,

תנסה לקחת הלוואה ל3 שנים.

זו הדרך היותר פשוטה שתקדם אותך במכירה.

אם תוסיף 60 אלף שקל, הרכב שתקנה יעלה סביבות ה100 אלף,זו אלפא דיי חדשה.

הלוואה לרכב אתה יכול לקחת גם בלי לקנות במגרש.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לא הבנתי מה הכוונה "רכב נורמאלי", הרכב שיש לך עכשיו נשמע (לי, אישית בכל אופן) כמו אחלה פינוק, בכיף הייתי מתחלף איתך ונוהג עליו אם הייתי יכול והיו לי את האמצעים - וכמוני עוד הרבה אנשים. רנו קליאו

2014 1.2 טורבו דגם קולקשיין

קליאו זה אחלה רכב אבל הוא חולם על אלפות ואודי... בכל זאת ליגה אחרת של רכבים.

פורסם

טוב את האמת עשיתי יותר חושבים עם עצמי ויש לי ביד 30 אלף שח מזומן..

אני חושב אני פשוט באמת אחזיר את ההלוואה ואשתחרר מהרכב בזמן הקרוב..

בכול מקרה תודה על התגובות !

• תוכן חדש...