Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן.

לאחר בירור בארץ על חלקים מקוריים לטיימינג שפשוט ישאירו אותי בלי תחתונים (לא באמת... )

התקשרתי למוסך הונדה לברר על עלות הסט חלפים מקוריים להונדה סיוויק 2005, המחיר שקיבלתי די הפתיע אותי האמת.

עם מע"מ בלי עבודה 1800 ש"ח.

עכשיו חשבתי להזמין מחו"ל על פי מספר מק"ט.

ישנם 2 אופציות רלוונטיות וכמו כן גם ההבדלים במחיר לא קטנים לכן אני שואל.

אופציה א' - להזמין מאתר אמין שנמצא בבריטניה וכמו כן המחירים שם ב £.

החלקים שנבדקו חפי מקט"ים תואמים לארץ רק הארץ יצור שלהם זה United Kingdom.

אופציה ב' - להזמין ישירות דרך סוכנות הונדה שנמצאת בתאילנד.

שוב - אותם מקט"ים רק הארץ יצור שלהם זה תאילנד.

לשאלות -

האם הארץ יצור באמת משנה כאן משהו חוץ ממחיר ? כמובן שבתאילנד הרכיבים יותר זולים מבריטניה וגם שמהארץ.

אני מאמין שההבדלים במחיר זה בגלל החזקת כוח אדם והאוכלוסיה מסביב וכו'...

האם הייתם הולכים על הארץ יצור כמו תאילנד לחלפים מקוריים ?

תודה לעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי DAn-BP 1.8

Scan Speak

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העבודה תתבצע במוסך אמין ללא חשש מהעבודה.

אני קצת חושש ללכת על מותגים חליפיים כשזה קשור למשהו כמו טיימינג ברכב בגלל שזה חלפים פנימיים בתוך המנוע ולא משהו מבחוץ.

Scan Speak

פורסם (נערך)

בסופו של דבר מי שמייצר את החלקים המקוריים הן אותן חברות שמייצרות גם תחת המותג שלהן במחיר זול יותר.

תקנה מחברה מוכרת אצל חנות אמינה ותהיה רגוע.

INA

GATES

GMB

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

מה כולל הקיט הזה? בעיקרון בהוראות יצרן לא מופיע שצריך להחליף את המותחן בכל פעם, אלא רק את הרצועה. יש רק מותחן אחד. בארץ מותחן מקורי עלה נכון ללפני איזה 7-8 שנים כ 700 ש"ח.

אם אין בקיט, תזמין אטם מכסה שסתומים חדש. בשביל לפרק מכסה טיימינג עליון צריך לפרק את מכסה השסתומים וכדאי מאוד לסגור אותו עם אטם חדש.

פורסם

חלק אמרו לי לא מחליפים מותחן, חלק אמרו לא מחליפים משאבת מים רק אם היא נוזלת...

אני מעדיף להחליף גם וגם כולל הרצועה.

בנוסף את האטם ראש, גומיות לברגי ראש.

Scan Speak

פורסם

תודה על התגובות.

אשמח בכל זאת אם מישהו יוכל להתייחס לשאלות כגון חלק מקורי מהונדה תוצרת תאילנד אם שווה להתעסק עם זה או לוותר... ?

או בריטניה.

המחירים כמעט זהים למה שיש בארץ ואחרי הכל אני רוצה להיות שקט יותר שאני קונה מקורי למרות שזה יכול להיות עדיין חלק מהחברות שרשומות כאן שעושות את הילקים להונדה עצמה.

Scan Speak

פורסם

אישית איפה שאני יכול ההעדפה שלי היא קודם כל לפרנס עסקים מקומיים...במיוחד שאתה אומר שאין הפרש מחירים ומדובר על חברות איכותיות.

פורסם

עסקים מקומיים אני מפרנס בלי קשר ולא מעט...

יש 4 רכבים במשפחה.

פשוט אני אישית לא כל כך מתחבר לזה שחלק אחד יהיה מחברה אחת, החלק השני אין בארץ מאותה חברה לכן צריך לקנות חברה אחרת..וכך גם לגבי השלישי והרביעי.

מעדיף לקנות הכל מאותו יצרן ולגמור סיפור במיוחד שההפרש מחירים דומה.

זאת הסיבה נטו.

Scan Speak

• תוכן חדש...