Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני פשוט קונה מהונדה עצמה...כל חלק מאיפה מדיע ולאן זה לא כל כך מעניין אם זה נמצא בסוכנות הונדה זה יותר תקין לפי דעתי...

השאלה אם יצור של חלקים ביפן שונה מבחינת איכות החומרים מיצור בתאילנד או בארצות הברית....

מה דעתך ?

Scan Speak

פורסם

אני לא מאמין שארץ הייצור משנה כל כך ואיכות החלק לא נמדדת על פי ארץ הייצור, כל זמן שאתה קונה מחברה מוכרת וטובה ההנחה הטבעית שלי היא שהחלק לא יכשל רק בגלל שהוא יוצר בתאילנד ולא ביפן.

מה שאתה קונה עם הסמל של הונדה אלה אותם חלפים שאתה "חושש" מהם פשוט בלי החותמת של הונדה אלא של היצרן המקורי.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קראתי את השיח המרתק בעניין הטיימינג. בהחלט בארץ המחירים ממש יקרים. וגמ לי יש את הרכב הנ"ל. ומחיפוש בכל הרשתות מצאתי משהוא מעניין שבילבל אותי לגמרי. בארץ כל הסיוויקים עם מנוע 1.6 ובשאר העולם זה עם מנוע 1.7. עכשו בשיחה שלי עם כל המוכרים אף אחד לא ידע להגיד לי אם החלקים יתאימו לרכב שלי. אשמח עם מישהוא יודע אם החלקים מתאימים.

פורסם

רוב הדגמים האלו בעולם ותאילנד בפרט מגיעים בגירסה 1700 סמק

סיכוי מאוד גדול שחלקים שיגיעו לא יתאימו ואם אתה לא בטוח במה שאצה מזמין אז אל תנסה אפילו להרכיב

מנסיוני תקנה רצועה בחברה ומשאבת מים אם תצטרך עזרה במקטים יכול לעזור לך בכיף

לגבי המותח לא מחליפים את המקורי והחליפיים לא מרזיקים הרבה ונגמר בראש\מנוע

נשאר רק האטם מכסה שסתומים ומחזירי שמן במקרה הצורך

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Celestra da2k | Comp Hertz Mille mlk165 | Sub DC Audio Level 4

פורסם

אני מעדיף לקנות ערכה שכוללת הכל השאלה איך אני מוצא ערכה שתואמת למנוע 1.6

ניראלי שבאליבאבא אני יוכל למצוא השאלה תהיה איכות המוצר

איך אני מוצא את המקט שמתאים לרכב?

NLAES76705W900610

זה המספר שלדה אשמח לעזרה

איך הערכה הזאת ניראה טוב ? מתאים לרכב?

https://www.ebay.com/itm/14400-PMM-A02-14400-PLM-014-Water-Pump-Timing-Belt-Fit-Honda-Civic-FR-V-Stream/142846147834?hash=item21424b3cfa:g:Hg0AAOSwjUxbMybb

אשמח לעידכון

מה החשיבות של UNBRANDED?

ובאיזה אתר כדאי לקנות ?

מחפש משהוא אמין אבל לא מחיר בשמיים

בקישור ששלחתי זה לא המוצר הנכון למרות שכתוב שם שכן הסתכלתי על התמונות ולא כתוב על הרצועה את המקט הנכון

יש למישהוא קישור לאתר טוב שאני יכול להזמין ממנו תודה רבה

נכון. אבל בתמונה של החגורה המקט לא נכון

השאלה אם זה אותו חגורה באמת .יכול להיות שהם משתמשים באותם חלקים יש הגיון בזה .ואם זה נכון אז יש מלא ערכות במחירים ממש סבירים .השאלה היא אם יש מישהוא שיודע בוודאות אם זה נכון או לא

לאחר תחקיר אני חושב שהגעתי לחקר האמת...זה תלוי בחברה המייצרת את הטיימינג למשל בקישור הזה אפשר לראות בוודאות שזה אותו מוצר גם למנוע 1.7 וגם למנוע 1.6 בתקווה להנחת רווחה בבקשה תאשרו לי את הדברים....

http://www.gatesautocat.com/search/14400PLM014

הנה עוד אתר שמאשר את מה שאני חושב

https://baza.drom.ru/irkutsk/sell_spare_parts/remen-grm-original-honda-14400-plm-014-g765298058.html

פורסם

דווקא כן כתוב המק"ט הנכון...UNBRANDED זה אומר שזה מוצר בלי "בית" ולא ידוע מי מייצר אותו אלא באיזה פס ייצור גנרי.

המק"ט של הרצועה שלך הוא 14400PLM014 כמו שמצוין במה ששלחת.

פורסם

אין דבר כזה "ערכת טיימינג לסיוויק".

היצרן כאמור לא מנחה להחליף את משאבת המים ואת המותחן בכל פעם שמחליפים רצועה.

כל מוכר חלקים מרכיב את הערכה לפי מה שנראה לו מחלקים של יצרנים שונים. אחד שם בערכה את הרצועה ואת משאבת המים. אחד אחר גם מותחן, השלישי גם את רצועת האלטרנטור ואטם מכסה שסתומים.

ספציפית, לא הייתי קונה את הערכה שבקישור. לא מכיר יצרן רצועות בשם ABBY. ממליץ לקנות רצועה של יצרן מוכר כמו Dayco, Gates ובמיוחד מותחן רק מקורי או של יצרן מייסבים מוכר.

פורסם

יצא לך לבדוק בארץ כמה תעלה לך רצועה של GATES ומשאבה של GMB או חברה איכותית אחרת לצורך העניין?

אני לא בטוח שאחרי שתבדוק יהיה לך שווה להתעסק עם הזמנה מחו"ל, החלפים האלה לא יקרים, יכול להיות שרק את המותחן יהיה לך שווה לקנות בחו"ל.

• תוכן חדש...