Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי אטראז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבן רוצה לקנות מיצובישי אטראז' 2015

מישהו פה יודע משהו בנושא אמינות ובכלל ??

מדובר על יד פרטית עם 60 אלף קמ

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב נחשב לאמין, מאחור מרווח ,ביחס לקטגוריה חיסכוני.

אבל רועש יותר, מושבים פחות תומכים ובעל זווית גילגול גדולה.

אם צריכת דלק פקטור פחות חשוב הייתי בודק פיגו 301.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תוסיף, איכות חומרים גרועה,נסיעה רועשת לחוסר תחושת בטחון במהירות גבוהה,דירוג בטיחותי נמוך וגיר רועש.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

פורום סגפנות?

תכלס - אם מה שאתה צריך זה כלי תחבורה מנקודה א' לב' ואתה מסוגל להתעלם מכל השאר אז תבחן את האופציה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תוסיף, איכות חומרים גרועה,נסיעה רועשת לחוסר תחושת בטחון במהירות גבוהה,דירוג בטיחותי נמוך וגיר רועש.

למה ציון בטיחותי נמוך?

הגיר גורם לרעש במאמץ עקב סלד גבוהה אבל בשיוט הוא נמוך והמנוע לא נשמע.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממה שאני יודע על אטראז', היא מאוד רווחת בצבא (יש אותה לכל אנשי הקבע) והאוטו פשוט נוראי - ביקורות מכל האנשים אחד אחד.

גימור גרוע, מנוע חלש ביותר (נסענו עליה ועל i10 מנוע 1.2 וה i10 לוקחת בסיבוב, טרטי משמע)

אכן זול, אבל במחיר הזה אפשר למצוא דברים אחרים בסגנון של קיה ריו או i25...

פורסם
ממה שאני יודע על אטראז', היא מאוד רווחת בצבא (יש אותה לכל אנשי הקבע) והאוטו פשוט נוראי - ביקורות מכל האנשים אחד אחד.

גימור גרוע, מנוע חלש ביותר (נסענו עליה ועל i10 מנוע 1.2 וה i10 לוקחת בסיבוב, טרטי משמע)

משיחה עם קצין שיש לו כזה

הרכב דווקא אמין

לא חזק...אולי קצת רועש כשמאיצים

אבל תמורה סבירה..

יונדאי i20 לא אמצא במחירים דומים

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם

ספר לי על זה לקצין שלי היה כזאתי חרא של אוטו אבל חסכונית מאוד

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

פורסם

בעלה של אחותי קנה כזה רכב - אין לי מושג מה עבר לו בראש, כמו לקחת טוסטוס ולשים עליו בודי של רכב.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

הכלל הכי חשוב שצריך לזכור בעת ששוקלים לקנות אטראז':

בשום פנים ואופן לא לקנות אטראז.

תגיד מה התקציב שלך ומה הדרישות מהרכב ואפשר יהיה למצוא לך רכב יותר נורמלי.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

V5

• תוכן חדש...