Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אני מחפשת רכב שמתאים לסטודנטית -

תקציב - עד 15,000 ש"ח

שנה - 2009 ומעלה

אוטומט, ק"מ נמוך, אפשר רכב קטן.

הרכב צריך לעשות נסיעות של בערך 50 ק"מ כל יום, אז חשוב שזה יהיה רכב אמין וחסכוני. מאותה סיבה גם חשוב לי שזה יהיה רכב עם חלקי חילוף זולים יחסית לכל מקרה שיהיה...

המליצו לי על יונדאי I10/I20 וסוזוקי סוויפט (שכרגע מחוץ לתקציב כנראה)... מה אתם אומרים? על מה הייתם ממליצים?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי @@@michelle
פורסם

סיריון נראה לי תתאים לך

ויונדאי גטס אבל בגטס יש דגמים אני לא זוכר את השמות אבל יש הבדלים במס כריות אוויר ברכב זה המומחים פה יענו.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

סיריון זו תשובה טובה.

פורד פיאסטה מ-2009 יכולה גם להתאים.

לגבי הגטס, הדגם בעייתי מבחינת אבזור בטיחות נקרא GLF. לצערינו הוא כמובן הנפוץ ביותר, ובפער גדול משאר הדגמים. עוד לצערינו, לרוב המוכרים אין מושג מה יש להם, אז קשה לסמוך על התיאור ביד2.

הכי חשוב, לא להתפשר על רכב מטופל עם תיעוד, שלא ימרחו אותך עם "חבר שלי שמבין החליף שמן" או "אני נוסע מעט אז לא צריך לטפל" וכיו"ב.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מצטרף להמלצה על הסיריון, לא הייתי נרתע מפיג'ו 207 ורנו קליאו, אם הן שמורות מאוד מאוד, עם היסטוריה מלאה.

לכל המכוניות הנפוצות יש חלקי חילוף בשפע, אבל רכב שמור ומטופל לרוב לא יידרש לשום דבר למעט טיפולים שוטפים במוסך טוב.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

תודה לכולם התשובות (:

השאלה העקרית היא האם ניתן לקנות את הדגמים שהצעתם בתקציב שיש לי..

מהסתכלות מהירה בפשפשוק, רב הרכבים יקרים יותר ולצערי אני בגבול העליון של התקציב.

פורסם

א. תחפשי ביד2. תשתמשי בתוסף לכרום שנקרא handz, שמראה לך מתי המודעה עלתה ואיך המחיר השתנה עם הזמן.

ב. אל תשכחי להתמקח - יש היום עודף היצע גדול.

ג. גטס בטוח אפשר למצוא בסכום הזה, גם פיאסטה ראיתי אחת או שתיים סבירות, אני מניח שיש גם סיריון במצב סביר.

אני מסכים איתך

פורסם

אכן, יד2 זה מקור טוב, תעשי חיפוש מתקדם ותגבילי עד יד 2 לכל היותר, ותלכי על שנה פחות, לא יקרה כלום, רק שהרכב יהיה שמור מאוד.

בכל מקרה עדיף לך רכב מיני או קומפקטי 5 דלתות, כמו ה- I20 ה- 207 והסוויפט, דווקא כן, אולי משנה שנתיים יותר אחורה...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אני נאלץ שלא להסכים עם דב: לדעתי עדיף יד גבוהה יותר (יד שלישית היא ממש ממש סבירה לרכב בן 9) מרכב ישן יותר. יד היא מספר תאורטי לגמרי ברישיון הרכב, שנה היא מספר אמיתי לגמרי של זמן שבו עוד דברים התיישנו.

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...