Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברה אל תשכחו אותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , הנה זה מתקרב , הגיוס שלי לצה"ל !

עוד 12 יום אני מתגייס בתור לוחם לחיל הנדסה קרבית , אני בטח הולך לטחון שם כמו משוגע ויש לי כמה בקשות ... אל תשכחו אותי כשאני שם אני כל כך הולך להתגעגע לפורום הזה ולכל האנשים כאן כשאני לא אהיה בבית .

יש לי עוד בקשה , כשאני חוזר בימי שישי או חמישי או גימלים :-) תסלחו לי אם אני פורק זעם מוטורי בכמות של שבועות נכבדים .

בכל זאת לא להיכנס לפורום לפחות שבועיים כל פעם זה ממש לא קל .

בנימה זאת , אל תבכו ... אני עוד אשוב כי עוד לא נולד האיש שיעצור את השעון .

ים long time no

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חברת ה-HOSTING שלנו שלחה מכתב תודה נרגש לשלטונות הצבא... :twisted:
:lol: גם שהבחור שופך את לבו.....

אגב, שמר אין לך מילואים מתישהו?!

פורסם

שמר , אליך אני אתגעגע הכי פחות :evil:

סתם סתם אני צוחק (רק שלא תדפוק לי איזו חסימה או משהו )

ים long time no

פורסם

"לטחון כמו משוגע" לא הייתי אומר ...

אבל כן אתה תטחן קצת הקשבים וכו :)

שיהיה בהצלחה וגיוס קל !

ותזכור תמיד ... שהקב"ן הוא כמו לחיצה בין פורש לפיאט 127 אורגינלית ! ... פשוט ... קסם ! :D

פורסם

אוי בהלצ

איזה חור, כמעט כמו ביסלש.

גיוס קל ובהצלחה.

3 שנים מעכשיו אלה בערך יהיו החיים שלך:

:type: ------------------>:bigcry: ---------------->:snipersmi -------------:drinking: ---------------->:snipersmi -------------->:drinking: ----------------->:snipersmi ------------------>:drinking: ........

:)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
:lol: גם שהבחור שופך את לבו.....

אגב, שמר אין לך מילואים מתישהו?!

איזה צבא ייקח אותי ? :lol:

1. אני בגיל שחרור מהמילואים או-טו-טו.

2. גם בצבא יש אינטרנט.

3. גם במילואים אני כל יום בבית.

פורסם
איזה צבא ייקח אותי ? :lol:

1. אני בגיל שחרור מהמילואים או-טו-טו.

2. גם בצבא יש אינטרנט.

3. גם במילואים אני כל יום בבית.

אז בת'כלס אתה אומר שאתה גרסת גבעת חלפון לרוני?

.

פורסם

:-D

אוי בהלצ

איזה חור, כמעט כמו ביסלש.

גיוס קל ובהצלחה.

3 שנים מעכשיו אלה בערך יהיו החיים שלך:

:type: ------------------>:bigcry: ---------------->:snipersmi -------------:drinking: ---------------->:snipersmi -------------->:drinking: ----------------->:snipersmi ------------------>:drinking: ........

:)

כן ... או שאפשר לעשות את זה קצת יותר מפורט

:type::beerchug::rofl: ------> :shock: (בבקו"ם) -------> :bigcry: :bigcry: :bigcry::bad-word: ----->:snipersmi:2gunfire: :2gunfire: ----->:ladysman: :ladysman: :drinking::rofl::beerchug: ---->:shock3: :shock3: :shock3::morning: :morning: :morning: :morning: :snipersmi :snipersmi :snipersmi ------- > :cry: :cry: :-(:rofl: :rofl: :rofl::bad-word: :bad-word: :snipersmi :snipersmi :snipersmi ------> :?:-D:type: :beerchug: :beerchug: :type::beerchug::type::beerchug::type: :type: :beerchug::type::beerchug::type::mm_yeah: :mm_yeah: אני שוב אזרח .

ים long time no

פורסם
אז בת'כלס אתה אומר שאתה גרסת גבעת חלפון לרוני?

.

השירות הצבאי שלי נראה בערך ככה:

:snipersmi:type::type::type::beerchug::type::beerchug::type::ladysman::ladysman::type::type::type::hihi::hihi::type::type::type:8-):type::type::mm_smile::mm_smile::mm_smile:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
השירות הצבאי שלי נראה בערך ככה:

:snipersmi:type: :type: :type::beerchug::type::beerchug::type::ladysman: :ladysman: :type: :type: :type::hihi: :hihi: :type: :type: :type:8-):type: :type: :mm_smile: :mm_smile: :mm_smile:

אז אני מבין שהתעסקת עם מחשבים בשירות שלך , וגם עם שתי נשים עם אודם שנישקו אותך ביחד כל פעם ללא הפסקה ...

הלוואי עליי .

ים long time no

פורסם
אני עכשיו קמר"ש הלור"ל :-D
שכחתי כבר מה זה אומר , אם אני לא טועה , קצין מטבח ראשי ... ???? שאומר משהו למשהו למשהו

ים long time no

פורסם

אם תרצה באיזשהו שלב ללכת לקבן ולצאת על נפשי, תגיד לו שאתה לא יכול יותר כי ממוצא ההודעות ליום שלך ב CARSFORUM יורד בצורה דראסטית ואתה לא יכול להתמודד עם זה...

חחח

זה בטוח יתן לך 21 אם תהיה מספיק רציני :)

צוחק, אני מקווה שלא תזדקק לשטויות כאלה.

שוב בהצלחה :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
שכחתי כבר מה זה אומר , אם אני לא טועה , קצין מטבח ראשי ... ???? שאומר משהו למשהו למשהו
שנותן הוראות ליוספון ובא רק לטעום , כיף ?

• תוכן חדש...