Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני קנית מאזדה 2 2014

Eldad Tzabari
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

מחר הולך לראות מאזדה 2 עם 70 ק''מ שהרכב שתי ידיים פרטיות, ברישיון שהוא שלח לי ראיתי בתנאים והגבלות רשום משועבד למימון ישיר אמר שהרכב אצלו שנתיים והוא קנה אותו ממשהי שנסעה כלים חצי מהק''מ והוא לקח הלוואה של 55 אלף ועכשיו נשאר לו לשלם36 אלף.

1. מה צריך לבדוק, איך מתנהלים?

דרך אגב הוא אמר שהוא מתחייב לבדיקה הרכב שמור ומטופל בזמן.

נגיד מחר אני מספיק לקחת את האוטו לבדיקה ויצא שהכל בסדר, מה הלאה?

תודה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תחתום איתו על שום דבר כל עוד הוא לא סילק את החוב בגין יתרת ההלוואה- כל כניסה להרפתקאה כזו משמעותה לשים כספך על קרן הצבי.,שכן על רכב משועבד ניתן להעביר בעלות בניגוד לרכב ממושכן.

מכרתי מכונית במצב הזה וכדי להסיר את השיעבוד,העברתי את מלוא יתרת התשלום לפמה וכאשר נסגרה ההלוואה ביקשתי מהם שישלחו לי מכתב על קבלת מלוא התשלום והסרת השיעבוד.

אפשרות אחרת,ככל שבדקת מול מימון ישיר (מגובה במסמכים ממנו/בשיחה טלפונית מולם ככל שהם באמת עובדים היום) שזו אכן יתרת ההלוואה פשוט תקזז לו אותה מהמחיר שהוא דורש.

נניח הוא מבקש 50K תגיד לו 14K והרכב אצלי או שאין עסקה כי רק ככה יהיה לך ערבון אמיתי,שהכסף לא הולך לפח.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב יהיה שלך (אתה מעביר לו כסף אם העביר בעלות) ואתה משלם את יתרת ההלוואה (בהעברה בנקאית לפקודת מימון ישיר ואז ההלוואה נסגרת ויסירו שיעבוד) אבל זו גם אופציה לא מי יודע מה- זה סתם טרטור.

הסיכון גדול מידי- עדיף שהמוכר יפרע את ההלוואה,יסיר את השעבוד ואז תתקדם איתו.

מניסיון- גם לאחר פרעון ההלוואה עדיין לא מוסר השיעבוד מיד (לוקח בערך 14 ימים) אך אם יש בידו אישור תשלום לגורם המממן (מימון ישיר),די במכתב שלהם ובדיקה ברשם המשכונות מצידך (באינטרנט בעלות של 10 ש"ח) כדי לוודא,שהרכב אינו משועבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוצה לסמוך על זה בבקשה ? שיתכבד לסגור את ההלוואה,יבקש ממימון ישיר אישור שהרכב לא משועבד.

הסרת שיעבוד במחשבי משרד הרישוי תקח עוד 14 ימים,זה לא מיידי מניסיון עם רכב קודם (יונדאי גטס) שהיה משועבד לפמה ואי שם לקראת 11 20/11 העברתי אליהם כסף בנקאית,באותו יום התקשרתי וביקשתי מסמך שאומר שהשעבוד מוסר-הם שלחו אישור מטעמם בדואר.

כאשר נגשתי לאוטו סנטר לביצוע הטרייד אין חיכתה הפתעה-בדקו ברשם המשכונות והרכב עדיין מופיע תחת "משועבד".

כאשר הצגתי את המכתב מפמה,המנהל שלהם אמר לסוכן המכירות שלא ידאג וזה לוקח 14 ימים עד שרואים שהרכב נקי משעבוד,והוא יכול להתקדם בעסקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר כתבתי בעבר שמכרתי את הרכב שלי שהיה משועבד לבנק.

התהליך היא כזה:

1) ללכת לדואר ולשלם 10/20 ש"ח ולראות שאין כלום ברכב חות מהשיעבוד (איכולים וזה או איך שלא כותבים)

2) לעשות בדיקה לרכב במכון בדיקה/מוסך שאתה סומך עליו ועל זה אתה משלם (גם על "1" אתה משלם)

3) אם הכל בסדר ואתה רוצה לקנות את הרכב, במקרה שלי הלכנו לבנק שלי עם הבחור שרצה לקנות את הרכב ועשה לי עברת זה"ב, זאת אומרת שאי אפשר לבטל אותה (ככה הבנתי לפחות) וזה באמת לוקח 20 דקות (תלוי תכלס כמה זמן אתה ממתין להכינס לפקידה בבנק).

4) אחרי שקיבלתי את הכסף מ הבחור, קיבלנו תופס מהבנק שאין כבר שיעבוד לרכב והלכנו לעשות עברת בעלות.

5) הוא הקפיץ אותי חזרה הביתה ונשארתי בלי רכב בערך שבוע וחצי :(

מקווה שעזרתי לך.

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...