Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

fire bird

Adabbbbbb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חונה לי מתחת לבניין פונטיאק Firebird אדומה

מישהו מכיר את המכונית ויכול לתת קצת פרטים עליה ?..

למכונית יש 6 ספרות בלוחית הרישוי היא צריכה להיות משנת 70 עד 80 לא?

משהו מדהים..

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכונית מדהימה . . . . . אבל אתה חייב לקנות אתה באר נפט . . . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
השאלה איך אתה מתנהג עם הרכב...

וגם אם אתה מרבה לנסוע איתו...

אפילו בלי ללחוץ הוא יאכל לך מספיק דלק, ככה זה המנועים הגדולים והטפשים של האמריקאים.... בדיוק כמו לארי קוביאק (מפרקר לואיס), גדול טיפש יחסית חזק ואוכל הרבה

ואם אתה לא מרבה ליסוע איתו, מה הטעם שקנית נעליים חדשות ואתה לא הולך איתן?

יובל.

פורסם

רב ודוקטורט בנושא v8 הישר מדטריוד...

תפסיק לבלבל.... אפשר להגיע לצריכת דלק בעיר כמו כל סובארו אימפרזה ואני לא מתכוון לטורבו

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אם הינך מדבר מניסיון, ואומר שאפשר להנות מהמנוע הזה בצריכת דלק של אימפרזה רגילה, אני מוריד את הכובע.... מודה בהפסד, ולומד משהו

יובל

יובל.

פורסם

אימפרזה אוטומתית רגילה...

ובכל מיקרה תערוך בדיקה ... נהיגה נכונה וחסכנית ושמירה על אנרציה של הרכב תעשה בעיר 1 ל 9 בכייף אם לא יותר....

בנהיגה טיפה יותר אגרסבית תיהיה מתחנה של דלק...

אבל הטיסה בהתאם.........

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אימפרזה אוטומתית רגילה...

ובכל מיקרה תערוך בדיקה ... נהיגה נכונה וחסכנית ושמירה על אנרציה של הרכב תעשה בעיר 1 ל 9 בכייף אם לא יותר....

בנהיגה טיפה יותר אגרסבית תיהיה מתחנה של דלק...

אבל הטיסה בהתאם.........

אימפרזה אוטומטית לא ידועה בחסכנות דלק :p

אגב אני לא רואה את הכיף בנהיגה לא אגרסיבית כשיש לך כל כך הרבה סוסים מתחת המנוע,

אבל אין טעם להמשיך בדיון, לדעתי אני הבנתי את כוונותיך ואתה את שלי, אם אתה בכל זאת רוצה להמשיך עדיף בהודעות פרטיות/ICQ מאשר לבזבז דפים מהפורום

18592928 ICQ

יובל

יובל.

פורסם

כל מי שמסוגל לקנות כזה דבר בכלל לא צריך לחשוב על צריכת דלק.

ומי שכן סביר להניח שאין לו את האמצעים להחזיק אותה.

אתה חושב שמי שקונה איפרזה טורבו חושב על כמה דלק היא תעלה לו?!? לא, כי הוא יודע שהיא באה יחד עם סכו"ם כדי לאכול דלק כמו אחרי צום יום כיפור..

ודבר נוסף אם אתה קונה כזו בהמה מה הטעם לנסות לחסוך איתה דלק?!? אתה רוצה חיסכון בדלק קנה כל רכב דיזל פשוט. קנית בהמה סטייל אימפרזה או קורבט? תהנה ממנה ואל תחשוב על דלק. כי ברגע שתתחיל לחשוב על הדלק תפסיק להנות ממנה והרי בשביל זה קנינו אותה מלכתחילה לא?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

קובי הוא דוגמה לזה שהוא ממש נהנה מהאוטו בלי ללחוץ רוב הזמן ( דגש על רוב הזמן ) ןכיף

ולא חסרים אנשים שהעדיפו לקנות אוטו ספורטיבי או אספנות ישן מחרא חדש ללא נשמה בשביל הכיף וחיים די קשה ( לא מהיד לפה ... אבל לא כדי ללחוץ כמו כל הילדים כל יום וכל רמזור כשאבא משלם )

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...