Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי רכב מרווח עם תא מטען גדול וצריכת דלק טובה בבתקציב של עד 58k ומצאתי את הרנו דיזל כמתאימה.

אני לקראת קניה של פלואנס דיזל 2014, יד ראשונה פרטית, 65 אלף קילומטראז', דגם מפואר עם גג נפתח.

1. המחירון של הרכב 65 אלף. המשוקלל הוא 69 אלף (לפי יד 2, לוי יצחק בטח גבוה יותר)

הגעתי לסיכום עם המוכר על סכום של 57 אלף, האם המחיר סביר בהתחשב שהרכב צרפתי ויש לו ירידת ערך גדולה יותר וסחירות נמוכה יותר?

2. לעניין הבדיקה, לקחתי למקום שחבר המליץ עליו, הבודק בעל פה אמר לי שהרכב במצב טוב מאוד מבחינה מכנית וההערות שנרשמו הן כתוצאה מבלאי טבעי..דוגמא: "רעשים במנוע אביזרים וגלגלות" "נזילה קלה ממגדש טורבו" "השהיה במעבר בין הילוכים ונקישה"

כמה שניסיתי להבין מהבודק על מהות הפגמים הוא חזר ואמר שזה שום דבר מיוחד. לפי מה שהבנתי הם רושמים דברים כאלה בהרבה בדיקות כדיי לכסות את עצמם. אשמח לשמוע דעות.

פורסם

לא כל יום מוצאים פלואנס דיזל פרטית, במצב שמור וקילומטראז' נמוך ( יחסית לדגם דיזל זה מאוד נמוך ). לדעתי, תקנה את הרכב ותיגש למוסך שמתמחה ברכבים צרפתיים שיסתכלו על הנזילה מהטורבו. נקישות בהילוכים זה כסת"ח ידוע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בטח מדובר באיזה הזעה קלה, שווה לבדוק באמת במוסך.

אל תתרגש מזה, רוב רכבי הדיזל שנתקלתי בהם נראים למטה כמו אוכף של סמי-טריילר.

חוץ מזה אחלה קנייה.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

לדעתי אחלה קנייה.

רכב עם תמורה מדהימה למחיר, ועוד פרטית- דגם מאובזר וק"מ נמוך..

(אם כי היה נחמד אם היה יורד עוד טיפה במחיר).

חבר שלי קנה מליסינג אחת 2015 עם כ90K ק"מ ב59 אלף שקל, לפני שנה+, טוחן ק"מ כאילו אין מחר ובינתיים מאוד מרוצה.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

הבעיה היחידה שאני רואה כאן כבר בכותרת היא שאתה לחוץ.

קח טיפ לחיים מניסיון רע- לא קונים רכב בלחץ,האמן לי שהמוכר לא יברח לך,עדיין הוא לא מוכר זהב, רק רכב בלי לזלזל.

אני קצת יותר חשדן כאן מאחרים לאור מס' כוויות עבר מרכבים משומשים- על פניו,העסקה נשמעת מצויין אבל,לפני החלטה סופית על הרכישה,הייתי מכניס את הרכב לבדיקת הליקויים במוסך מורשה/מתמחה בדגם כדי שבטעות לא יתברר שיש איזו עז נסתרת שמכון הבדיקה לא גילה (בעיה יותר רצינית בטורבו למשל).

בהנחה שתקנה את הרכב,כדאי להעבירו יישור קו כולל בדיקת הרעשים אם אכן יש מגלגלות/רצועות וכו' ואם לא עבר טיפול בשנה האחרונה,פנק אותו בהחלפת שמן ומסנן שמן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לדעתי אחלה קנייה.

רכב עם תמורה מדהימה למחיר, ועוד פרטית- דגם מאובזר וק"מ נמוך..

(אם כי היה נחמד אם היה יורד עוד טיפה במחיר).

חבר שלי קנה מליסינג אחת 2015 עם כ90K ק"מ ב59 אלף שקל, לפני שנה+, טוחן ק"מ כאילו אין מחר ובינתיים מאוד מרוצה.

אני חייב להצטרף ולשאול שאלה, כמה רכב דיזל כזה עושה בנסיעה רגועה בכביש בינעירוני? האם 1 ל20-23 זו צריכה ריאלית?

פורסם
אני חייב להצטרף ולשאול שאלה, כמה רכב דיזל כזה עושה בנסיעה רגועה בכביש בינעירוני? האם 1 ל20-23 זו צריכה ריאלית?

בנסיעה רגועה ראיתי רכבים שגם עשו יותר מ 20 ק"מ לליטר בנסיעה בין עירונית בלבד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בהחלט. בכביש מישורי ללא מזגן ובמוד סבתא 23 ואף יותר טוב מזה.

חזיר דיזל

פורסם

אכן מנסיון אישי רב על פלואנס, בנסיעה רגועה 1/20 זה אפשרי בהחלט.

מצטרף לאלו מעלי תברר מחירון של לוי יצחק, וקח את תוצאות הבדיקה למוסך רנו עם הרכב להבין האם יש עלות לתיקונים.

ובגדול זה רכב לא רע בכלל, נוח, גדול ונוסע היטב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אמנם עם רכב קטן יותר (208 ) אבל גם דיזל וגם ידני - בנסיעה מעורבת שכחציה זה נסיעות *קצרות* *בחיפה* וחלק נסיעות לא בדיוק חסכוניות בין עירוניות (חלקן לירושלים) צריכת הדלק לטווח ארוך היא 1:20.

לבעלי עצבים חזקים מומלץ לרדת למוד 80 קמ'ש ואז לבדוק את הצריכה. התוצאות מאוד מעניינות (ב 90 אפשר לראות ממוצע של 1:33. אני מניח שהפלואנס הגדולה ואולי כבדה יותר ומנוע שלהבנתי פחות חסכוני מאלה של PSA תציג צריכה פחות טובה אבל עדין מעולה).

• תוכן חדש...