Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הרכב שמדובר נכשל בבדיקת זיהום האוויר.

מצורף דו"ח המחשב על תוצאות הבדיקה.

על פי מוסך אליו נכנסתי, הבעיה טמונה בחיישן החמצן ו/או בממיר הקטליטי.

אשמח לשמוע את דעתכם, עצתכם ואולי גם חלקי חילוף במידה ויש לכם להציע...

תודה,

רונן 0526688995

דוח בדיקה .jpg

דוח בדיקה .jpg

ארז רונן

פורסם

מצב קלאסי של "לא בטוח שיש תקלה".

האם הגעת עם רכב חם דיו לבדיקה ? לצורך כך,יש לנסוע נסיעה בינעירונית מנהלתית במהירות 80-90 קמ"ש כרבע שעה לפחות כדי שהממיר הקטליטי יתחמם דיו וזו מהות הבדיקה.

אם לא ביצעת את זה,כדאי לנסוע שוב למכון הטסטים יום א' לאחר שחיממת את הממיר כפי שהומלץ,לחזור לבדיקה נוספת ולראות האם הממצאים חוזרים שוב.

אם ביצעת את מה שנכתבה קודם,לפחות לפי ממצאי המכון מדובר בתקלת תערובת ענייה.

תוכל לקרוא כאן על הנושא קצת :

http://www.vehicle-lab.net/oxygen_heb.html

וגם לעשות חיפוש בפורום - יש הרבה מאוד מידע כולל שרשור יעודי "נכשלתי בטסט על זיהום אוויר".

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

על פניו האבחנה נראית נכונה ( במידה והאבחנה מגובה בנתוני סורק תקלות) ,אך יש להוריד את אחוז ה co לרמה סבירה ראשית, ורק לאחר מכן אפשר לדעת מה קורא עם הממיר.

חיים יוד

פורסם
על פניו האבחנה נראית נכונה ( במידה והאבחנה מגובה בנתוני סורק תקלות) ,אך יש להוריד את אחוז ה co לרמה סבירה ראשית, ורק לאחר מכן אפשר לדעת מה קורא עם הממיר.

חיים יוד

חיים,מכשיר האבחון נתן בסבירות גבוהה אבחון נכון ומדוייק.

אבל,האם יתכן שהאבחנה היא בגלל שהממיר לא הגיע מספיק חם לבדיקה ?

אני לא סתם מתעקש להתעכב על זה,קרה לי בשני רכבים (דייהטסו אפלאוז 97 ויונדאי גטס 2006),בהפרש של מס' שנים והבוחן שאל אותי אם חיממתי את הרכב כמו שצריך.

מאז הקפדתי על כך ולא נכשלתי בזיהום אוויר לפחות ב 6 הטסטים האחרונים-כולם עם אותו רכב I30.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שיש לך 6+ CO זה לא ממיר הוא לא יכול לתפקד בתערובת עשירה כזו יש להביא את התערובת לתערובת סטויוכומטרית ורק לאחר מכן כאשר הלמד"א תהיה ב-1 או קרוב מאד לזה ניתן לראות מה עם הממיר (למרות שזה עדיין לא מעיד על תקינותו ב 100%).

סביר להניח שחיישן החמצן העליון לא מתפקד או שהוא תקול ומדווח על תערובת ענייה כל הזמן והמפות מנסות לתקן בהתאם אבל זה רק השערה מושכלת.

חיים יוד.

פורסם

אני ממליץ למי שיאבחן את התקלה שיכך גם אחריות על האבחון זה יכול להיות חיישן ויכול להיות תוצאתי גם כמו קצר גוף לחוט הסיגנאל וכו סהכ מע ניהול פשוטה ולא צריך הרבה זמן לאבחן תקלה מסוג זה ואם זה חיישן חמצן עליון לבסוף אז שהיה ותחליפו, את ההוצאה רק בדלק תחזיר מהר והוא לא אמור להיות יקר יחסית מכווה שזה רק זה ולא עוד משהוא אבל את זה אני משאיר למאבחן.

בברכה.

חיים יוד.

• תוכן חדש...