Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

golf 2010 highline כס 160

gonu100
שימו לב! השרשור הזה בן 2228 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום אני צריך חוות דעת ‏על הרכב הבנתי שיש איזה בעיה עם הגיר עם הdsg7 ‏אבל אמרו לי שכבר סידרו את זה ב Recall רציתי לברר אם יש עוד כל מיני מחלות לרכב שאני צריך לדעת לפני שאני קונה אותו תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היו מקרים שהמנוע הזה עשה בעיות, צילינדרים נשברו. חלקם הוחלפו ע"י היבואן/יצרן באחריות, לפעמים אחרי ויכוחים. המנוע הזה כבר לא משווק.

גיר ה-dsg, לא רק ברכב הספציפי הזה, גם ברכבים אחרים שבו הוא מותקן, הצריך החלפת מצמדים. רוב מוחלט הוחלף במסגרת האחריות.

היו כמה וכמה דיונים בפורום על הנושאים הנ"ל.

כשהכל תקין, השילוב של המנוע הזה והגיר מעולה. רכב חזק, עם איבזור נחמד לשנתון הזה.

גילוי נאות: אני בעל רכב כזה. החליפו לי פעמיים מצמדים באחריות. המנוע בסדר טפו, טפו, טפו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנוע בעל מוניטין בעייתי אם כי מאוד חוויתי( יש לי 2 כאלו...).

בפרט בשנת המודל לגביה אתה מתעניין.

ממליץ לך לעיין בשרשור המצ"ב.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?656681-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%AA-ABS-ESP-%D7%95%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%98%D7%A2-%D7%91%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%92%D7%9F-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החלק שעבר ריקול שקט זה המכטרוניק. זה קשור לגיר אבל זה לא הגיר עצמו. היבואן בדר"כ יחליף על חשבונו.

על הגיר עצמו יש תופעה של בלאי מואץ למצמדים. חפש פה בפורום ותבין לבד. גם אם תחליף מצמד יש בהחלט סיכוי שתצטרך שוב אחרי שנתיים.

לגבי המנוע: זה מנוע טורבו עם מגדש על . רבות נכתב עליו ולא מעט מנועים כאלו פשוט מתו ללא אזהרה. היצרן הבין והפסיק לייצר אותם. אם בכל זאת תחליט לקנות תשקלל את הסיכונים במחיר.

עריכה אחרונה על ידי save
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אסכם בקצרה,

אח של מכר שלי נכנס עם רכב כזה למוסך, המוסכניק המליץ לו לאור המונטין הבעייתי של המנוע להיפטר מהרכב בהקדם וכך הוא עשה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2228 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...