Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מבקש להתייעץ כאן בנושא להלן מאחר ונראה שכל מי שאני הוא בעל אינטרס.

ברשותי ביטוח מנהלים משנת 2013 עם מקדם מובטח של 205.

דמי הניהול ששילמתי עמוד על 2% מהפקדה ו-1% מהצבירה.

לאחרונה קיבלתי מכתב שמדובר היה בהטבה זמנית ודמי הניהול יעלו החל מהחודש הבא ל- 7% (!) מהפקדה ו-1.4% מהצבירה

ניסיתי לפנות לחברה והם אומרים לי שהם רוצים לעזור אבל יש לי סוכן בשביל זה. הסוכן אומר שהוא פנה אל החברה אבל הם לא מוכנים להוריד את דמי הניהול.

שאלותיי:

1. הבנתי שניתן לנייד היום ביטוחי מנהלים בעלי מקדם מובטח אך חברות הביטוח לא ששות לקבל ביטוחים כאלה אליהם האם למישהו יש ניסיון בנושא?

2. האם כדאי לי לעזוב (קבילתי טפסים אלי מהחברה) ולעבור לפנסיית ברירת מחדל במחיר של איבוד המקדם המובטח?

3. למישהו יש המלצה על יועץ פנסיוני בלתי תלוי מוכח?

אודה לכל מי שיכול לעזור

פורסם

למיטב זיכרוני דמי הניהול המקסימאלים המותרים על ידי המדינה הם 6 \ 2.

כאשר מדובר על מקדם מובטח חברות הביטוח משתמשות בנקודה הנ"ל כדי לכופף את ידיך ולדרוש תשלום גבוהה יותר מהמבוטח.

אני בהחלט הייתי פונה ליועץ פנסיוני עצמאי לבדיקה מעמיקה מה משתלם יותר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
מנסים לנער אותך לעבר קרן פנסיה (שם המקדם באמת לא מובטח). תלחם!

אתה יודע מה שווה המקדם המובטח של הביטוח מנהלים משנת 2013?

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...