Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח להבין, בניין חדש(בראש העין פסגות אפק). דירה חדשה מהקבלן ועכשיו מתחיל האכלוס, בעל הדירה רוצה לקנות חניה נוספת עבור הדירה.

אם בעל הדירה רוכש חניה נוספת בבניין האם משלמים תוספת בארנונה?

החניה בחניון תת קרקעי של הבניין והחניה תהיה מוצמדת לדירה בנוסף לחניה הקיימת של הדירה.

בנוסף בעל הנכס רוכש מחסן עבור הדירה, לפי הבנתי על מחסן משלמים תוספת בארנונה, אני צודק?

טל.

פורסם

תלוי ברשות המקומית - אבל בד"כ, משלמים ארנונה על השטחים המוצמדים.

הארנונה לשטחים הללו היא יותר נמוכה - לפעמים לפי חישוב של שטחי שירות.

צריך לבדוק ברשות המקומית, וגם אפשר לשאול את הקבלן הבונה, לפי איזה מפרט

הוא רושם ומצמיד את השטחים הללו.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני גר בשכונה. בחשבון הראשון שקיבלנו היה פירוט מלא של השטחים המוצמדים לדירה ועל מה משלמים.

למיטב זכרוני החלק היחידי שאנחנו לא משלמים עליו ארנונה היה המסתור כביסה (משהו כמו 5-6 מ"ר, מידותיו הן בערך 3.5 על 1.6).

הפירוט היה: 123 מ"ר דירה (יש מרפסת מקורה), כ 30 מ"ר חניות, 3-4 מ"ר מחסן, 5-6 מ"ר מסתור כביסה, 9-10 מ"ר שטחים משותפים.

משלמים בפועל על 165 מ"ר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא יודע לגבי ראש העין, אבל בחיפה שילמתי ארנונה על חניה מקורה לפי דירוג המקביל לזה של מחסן (בחיפה קרוי "מ5").

קרוב לודאי שמדובר בסכום זעיר שכדאי לשלם משלוש סיבות - האחד הוא הנוחות בחנית שתי מכוניות כעת, השניה היא השמירה על הרכב החונה ברניה מקורה, והשלישילת, ובמבט לעתיד הרחוק, מעלה את ערך הדירה כאשר תגיע שעתה להמכר. אישית, אם מחיר רכישת החניה אינו מוגזם כלל לא הייתי מתלבט, בודאי לא בגלל הארנונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...