Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לחבר יש בעיה עם הילוכים באופנוע, אבל עדיין מעוניין באופנוע ולא בקטנוע... האם יש "אופנוע אוטומטי" זתומרת, מראה של אופנוע, אבל ללא הילוכים ?

תודה מראש.

פורסם
T-MAX
לא ממש מראה של אופנוע אבל בהחלט מראה קרבי וביצועים של אופנוע בינוני!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

הונדה הוציאו לפני מספר שנים אופנוע-קטנוע אוטומטי בנפח 850 סמ"ק ששווק גם בארה"ב

.I'm a blocked user

פורסם

T-MAX ללא ספק, גם אני פערתי פה שהוא עמד איתי בפתיחה ברמזור (GS650F), והוא הכי קרוב ליכולת וצורה של אופנוע. בכל מקרה, זה עדיין לא ה-דבר.

פורסם

לדעתי גם הג'ילרה נקסוס נכנס לקטגוריה

נראה יפה מאוד לטעמי

אומנם לא רכבתי אבל טיילתי כמה פעמים עם אחד והכלי נוסע יפה מאוד ומתנהג מרשים ביותר

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

בא בן אדם ושואל על כלי שיש לו "מראה של אופנוע אבל ללא הילוכים" ואתם ממשיכים להמליץ לו על כלי שנראה כמו קטנוע אך יש לו יכולות דינמיות טובות.מה הקשר? אתם מנסים לעזור לו או לקבל עוד קסדה לדירוג גולש שלכם?

לענייננו:

יש אופנועים עם תמסורת אוטומטית.דוגמא לכך הוא הג'ילרע DNA :http://www.motobykz.co.uk/Bike_tests/DNA.htm

יש אופנועים נוספים ששווקו בעבר או מפותחים כיום.ק.ט.מ. מכרו בעבר דו"ש אוטומטי והונדה עובדת כיום על פיתוח גולד ווינג אוטומטי.

פורסם
ניתן להשיג חיות כאלו בארצנו ?
לא בצורה חוקית.אולי תצליח לאתר את הק.ט.מ. הבודד שנמכר כאן בשנות השמונים אבל אני בספק אם תמצא אותו ומה מצבו כיום.
פורסם

ג'ילרה נקסוס.

אין ספק מבין הכלים שמכרים בארץ, הכי קרוב במראה לאופנוע אוטומתי.

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם

אהוד למה לתקוף?

הכלים שנכתבו הם הדבר הכי דומה למה שהוא ביקש לדעתי

אומנם נראים כמו קטנוע אהל העיצוב בהחלט מרשים ויש כאלו שיגידו די ספורטיבי

ואם להיות קטנוני אז גם התשובה שלך לא ממש עוזרת מכיוון שהכלים שאמרת לא נמכרו בארץ

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
לא בצורה חוקית.אולי תצליח לאתר את הק.ט.מ. הבודד שנמכר כאן בשנות השמונים אבל אני בספק אם תמצא אותו ומה מצבו כיום.
בעבר נימכרו הסקוורנות אוטומטיות (4 הילוכים)... לא נראה לי נישאר פריט אחד לרפואה. המנגנון היה עדין ומורכב (יחסית למכונאי הארצישראלי)...

אם אני לא טועה הצבא ניסה כלים כאילו ליחידות מסויימות...

כמו כן, היה פעם "אופנוע" 50CC אוטומטי (מוטרון או משהו כזה)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בעבר נמכר פה דגם 50 סמ"ק שנראה אופנוע לכל דבר, אבל עם גיר אוטומטי..

הוא נקרא Malaguti MDX... אני לא חושב שהייתה לא הצלחה רבה פה בישראל.. בכל מקרה, אני עוד לא ראיתי אחד כזה, לא למכירה, ולא על הכביש.

בעולם יש אופנועים דוגמת הג'ילרה DNA50/125, שהם אוטומטים לגמרי.. אבל נראים לא פחות מדליקים מה-Touno של אפריליה..

אבל, הם לא נמכרים בישראל, חבל.

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם
בא בן אדם ושואל על כלי שיש לו "מראה של אופנוע אבל ללא הילוכים" ואתם ממשיכים להמליץ לו על כלי שנראה כמו קטנוע אך יש לו יכולות דינמיות טובות.מה הקשר? אתם מנסים לעזור לו או לקבל עוד קסדה לדירוג גולש שלכם?

לענייננו:

יש אופנועים עם תמסורת אוטומטית.דוגמא לכך הוא הג'ילרע DNA :http://www.motobykz.co.uk/Bike_tests/DNA.htm

יש אופנועים נוספים ששווקו בעבר או מפותחים כיום.ק.ט.מ. מכרו בעבר דו"ש אוטומטי והונדה עובדת כיום על פיתוח גולד ווינג אוטומטי.

אני חושב שאתה טועה. הT-MAX נראה לא פחות טוב או קרבי מכל אופנוע שהוא - לדעתי,

מציע ביצועים מעולים והתנהגות גם.

מה לעשות ואין אופנועים אוטומטיים. לכן הT-MAX זו המלצה מצויינת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בראשית שנות ה90 נמכר בישראל אופנוע 125 אוטומטי. אולי משהו שרד.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...