Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהוד למה לתקוף?

הכלים שנכתבו הם הדבר הכי דומה למה שהוא ביקש לדעתי

אומנם נראים כמו קטנוע אהל העיצוב בהחלט מרשים ויש כאלו שיגידו די ספורטיבי

ואם להיות קטנוני אז גם התשובה שלך לא ממש עוזרת מכיוון שהכלים שאמרת לא נמכרו בארץ

זה מה שהוא ביקש:

"שלום, לחבר יש בעיה עם הילוכים באופנוע, אבל עדיין מעוניין באופנוע ולא בקטנוע... האם יש "אופנוע אוטומטי" זתומרת, מראה של אופנוע, אבל ללא הילוכים ?"

מישהו דיבר על "כלים שנמכרים בארץ"?

פורסם
זה מה שהוא ביקש:

"שלום, לחבר יש בעיה עם הילוכים באופנוע, אבל עדיין מעוניין באופנוע ולא בקטנוע... האם יש "אופנוע אוטומטי" זתומרת, מראה של אופנוע, אבל ללא הילוכים ?"

מישהו דיבר על "כלים שנמכרים בארץ"?

גם לא אמרו שאי אפשר אופנועי תצוגה, נכון?

סלח לי, אבל הלוגיקה שלך פשוט מגוחכת. כדאי שתשדרג.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
גם לא אמרו שאי אפשר אופנועי תצוגה, נכון?

סלח לי, אבל הלוגיקה שלך פשוט מגוחכת. כדאי שתשדרג.

ה-DNA הוא ממש לא אופנוע תצוגה.הוא נמכר כבר שנים ובכמויות יפות.
פורסם
בראשית שנות ה90 נמכר בישראל אופנוע 125 אוטומטי. אולי משהו שרד.

סקוטר, רענן את זכרוני בבקשה כי אני לא זוכר בדיוק על איזה אופנוע מדובר.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם
בא בן אדם ושואל על כלי שיש לו "מראה של אופנוע אבל ללא הילוכים" ואתם ממשיכים להמליץ לו על כלי שנראה כמו קטנוע אך יש לו יכולות דינמיות טובות.מה הקשר? אתם מנסים לעזור לו או לקבל עוד קסדה לדירוג גולש שלכם?
לא בצורה חוקית.אולי תצליח לאתר את הק.ט.מ. הבודד שנמכר כאן בשנות השמונים אבל אני בספק אם תמצא אותו ומה מצבו כיום.
בא בן אדם ושואל על כלי שיש לו "מראה של אופנוע אבל ללא הילוכים" ואתה מנסה להפוך אותו לעבריין ? ועוד ממליץ לא על כלים שהוא בכל מקרה לא יצליח להשיג ?

בקיצור אהוד - חלאס עם השטויות.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

והיום בפינת ההסטוריה :

היו בעבר ,כן -גם בארץ, הונדה הוק 400 אוטומטי. העברת ההילוכים נשמעה כמו רכב אוטומטי וזה בודאי לא היה וריאטור.

לא מאמין שנשארו כאילו נוסעים.

אשמח אם מישהוא יעדכן אם כן.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...