Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שעות באתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז העניינים התגלגלו כך שבעוד שבועיים אהיה מספר שעות באתונה.

אני נוחת ב 7:30, מניח שאגיע לאן שצריך בעיר בסביבות 9, ואסיים את ענייני ב 10.

הטיסה חזרה היא ב 16:30.

אם אני כבר שם, האם יש לכם המלצות איך להעביר את הזמן?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אם הטיסה חזרה הוא ב-16:30 תצטרך לצאת מהעיר בסביבות 12-1 בצהריים (עד כמה שאני זוכר השדה מרוחק מאד מהעיר). לא מותיר לך זמן רב לטיולים. לפיכך חפש פעילויות באיזור בו תתקיים הפגישה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נשמע שיש לך בדיוק זמן לארוחת צהריים טובה. ממליץ בחום על Karamnlidika - אוכל מקומי מצוין לצד מבחר מרשים של גבינות ונקניקים.

פורסם
אם הטיסה חזרה הוא ב-16:30 תצטרך לצאת מהעיר בסביבות 12-1 בצהריים (עד כמה שאני זוכר השדה מרוחק מאד מהעיר). לא מותיר לך זמן רב לטיולים. לפיכך חפש פעילויות באיזור בו תתקיים הפגישה.

המטרו מככר סינטגמה לשדה התעופה יוצא כל 30 דקות ומגיע תוך 40. השדה קטן, ואם אין לך מטען - אתה יכול לעלות בניחותא על המטרו של 14:06, להגיע ב- 14:44 ולשבת בגייט ב- 15:30.

לגבי מה לעשות באתונה - יהיה חם (מאוד) ולח (מאוד) כך שלשוטט לא יהיה נעים במיוחד, למרות שזה בעיקר מה שיש לעשות בעיר הזו :-) . מוזיאון הולך ?

שי.

פורסם

gbguy - נדמה לי שיש לך עודף רציני של ביטחון עצמי.

אני מודה, הייתי באתונה לאחרונה לפני כ-3 שנים, ואז הגעתי לשדה בהסעה, לא בתחתית. תהליך הצ'ק אין היה סביר מאד אבל לא לגמרי חלק, קצת הזיזו אותי בין התחנות.

מכל מקום:

1. אינך יודע היכן ישהה פות"ש - יתכן שהוא במרחק גדול מהתחתית.

2. אינך יודע באיזה חברה הוא טס - אם באלעל צריך להוסיף לפחות שעה לבידוק הביטחוני.

3. השדה באתונה מצוי במגמת גידול מהיר מאד של תנועת הנוסעים, מה שעשוי להאריך הליכי צ'ק אין. גם אם הבחור אינו מוסר מטען לבטן המטוס יש מספיק תורים להעכב בהם.

4. מומלץ להגיע לשדה קצת מוקדם מדי, להביא בחשבון תקלות אפשריות.

בקיצור -אם טס עם איגיאן ואינו באיזה מסלול מהיר - להגיע מינימום שעתיים לפני הטיסה אם באלעל - 3 שעות לפני הטסה. בודאי לא 45 דקות לפני הטסה, בזמן הזה בדרך כלל הצ'ק אין כבר נסגרץ

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

gbguy - נדמה לי שיש לך עודף רציני של ביטחון עצמי.

אני מודה, הייתי באתונה לאחרונה לפני כ-3 שנים, ואז הגעתי לשדה בהסעה, לא בתחתית. תהליך הצ'ק אין היה סביר מאד אבל לא לגמרי חלק, קצת הזיזו אותי בין התחנות.

מכל מקום:

1. אינך יודע היכן ישהה פות"ש - יתכן שהוא במרחק גדול מהתחתית.

2. אינך יודע באיזה חברה הוא טס - אם באלעל צריך להוסיף לפחות שעה לבידוק הביטחוני.

3. השדה באתונה מצוי במגמת גידול מהיר מאד של תנועת הנוסעים, מה שעשוי להאריך הליכי צ'ק אין. גם אם הבחור אינו מוסר מטען לבטן המטוס יש מספיק תורים להעכב בהם.

4. מומלץ להגיע לשדה קצת מוקדם מדי, להביא בחשבון תקלות אפשריות.

בקיצור -אם טס עם איגיאן ואינו באיזה מסלול מהיר - להגיע מינימום שעתיים לפני הטיסה אם באלעל - 3 שעות לפני הטיסה. בודאי לא 45 דקות לפני הטסה, בזמן הזה בדרך כלל הטיסה כבר סגורה.

פורסם

זה נשמע קצת כאב ראש - לטוס ל5 שעות ולחזור?.

בכל מקרה טיסות לישראל תמיד מרגיזות יותר, הגייט רחוק יותר יש יותר בדיקות ביטחוניות וכו' - רק בטיסות בתוך אירופה הזמן קצר ממש.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מוזיאון הולך.

כן, זה כאב ראש קטן, זה נסיעה למטרה מוגדרת, לא לפלז'ר.

טס עם אאגאן. באל על אני לא מוכן לטוס.

פורסם

גם לחברות המקומיות בהרבה מדינות יש בידוק קצת מיוחד(לדומא, כמי שטס המון לבד - עלי בודקים כמעט קבוע שאיריות חומר נפץ על הידיים והתיק) או גייט מרוחק קצת יותר מהשאר עם נוכחות גבוהה יותר של הביטחון - הקיצר, בשביל השקט הנפשי תן לעצמך שעתיים לפני(רוב הסיכויים שתקדים, בעיקר שאין לך מזוודה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שאלה זריזה. עשיתי צ'ק אין לטיסה מהבית ועכשיו יש לי בורדינג פס. אין לי מזוודות למסור, עולה למטוס עם תיק גב.

מה התהליך כשאני מגיע לשדה?

פורסם (נערך)

התהליך הרגיל, חוץ ממה שאינך ניגש לדוכן מסירת המזוודות. יש שילוט לנוסעים ללא כבודה הנשלחת לבטן.

אם אתה ממש רוצה אתה יכול להדפיס כרטיס עליה למטוס סטנדרטי בקיוסק שבכניסה לטרמינל, אבל יכול להסתפק כרטיס שהדפסת בבית או בכרטיס שבאפליקציה בנייד (שבה תשתמש גם בדרך חזרה, הרי אין לך מדפסת באתונה).

מניסיון לפני עשבועיים - נתבג עמוס במידה בלתי נסבלת, כדאי להגיע מוקדם מהרגיל בגלל תורים בלתי נסבלים בתשאול הבטחוני.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...