Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, בשבועיים האחרונים אני שם לב שהאוטו שלי צורך סביב 5-10 אחוז יותר דלק מהרגיל.

מדובר על סקודה פאביה 2014 אמביינט.

לפני כחודש+ עשיתי טיפול גדול כולל החלפת רצועת טיימינג ומשאבת מים (במוסך לא מורשה אבל עם חלפים גרמניים).

ולפני שלושה שבועות החלפתי זוג צמיגים לסינים מסוג מסויים אחרי שהיו סינים מסוג אחר.

וכמובן שהתחיל הקיץ אז כנראה שהמזגן פועל יותר מהרגיל.

החשוד המיידי שלי לגבי הצריכה המוגברת זה, כמובן, הצמיגים.

השאלה אם זה יכול להיות מהטיפול הגדול?

ואם יש בעיה שצריכת דלק כזאת מצביעה עליה.

תודה

...

פורסם

אם אתה משווה צריכת דלק ללא מזגן ועם מזגן, זה כבר מסביר את ההפרש. גם הצמיגים יכולים להשפיע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

להוסיף לגבי הצמיגים - גם אם תיקח את אותו הדגם בדיוק יש סיכוי טוב לחוות עליה בצריכת הדלק מהסיבה שצמיג חדש גמיש יותר (כללית וגם בשל עומק סוליה ו"הקוביות" בה) ולכן ההתנגדות לגלגול גבוהה יותר.

פורסם

זה לא שלפני לא השתמשתי במזגן, פשוט עכשיו משתמש יותר. אבל כנראה אתם צודקים וזה הבדל סביר. תודה.

...

• תוכן חדש...