Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כמה ימים כשאני בודק שמן מים לאוטו אני קולט שיש בצינור שמחובר לרדיאטור מין ירקת יבשה,

כאילו קורוזיה, אני רואה שירד לי טיפה מתחת למקסימום במיכל עיבוי,

צרפתי כמה תמונות להבנה יותר ברורה,

20180605_152148.jpg

20180605_152131.jpg

הרכב מיצובישי לנסר 1.8 2010,

אני מתכוון לנסוע לים המלח נסיעה של שעה וארבעים דקות,

אני מפחד שלא יתפוצץ לי צינור באמצע הדרך ואתקע,

השאלה מה הסיכוי שזה יקרה,

תודה

פורסם

אין כל סיבה לדאגה , החליפו בעבר צינור? , יכול להיות שצריך לחזק עם מברג את הבנד את הבורג שנמצא בחלקו התחתון

נסיעה לים המלח היא כלום ושום דבר עם הרכב היחידי שמתרגש ממנה זה אתה הרכב שלך דווקא אוהב נסיעות ארוכות כי הן יותר נוחות למנוע

פורסם

ייתכן והצינור הזה ישן וקריספי והוא מתחיל להיפרם בתפר האמצעי שלו ולכן לא אוטם כראוי..בדוק זאת טוב ותעביר אצבע על ההיקף של הצינור בקצה...אם האצבע רטובה מעט ייתכן ויש נזילה קלה משם והחלפה של הצינור עם ניקוי עדין של הקורוזיה שם ייתן את הפיתרון.

פורסם
ייתכן והצינור הזה ישן וקריספי והוא מתחיל להיפרם בתפר האמצעי שלו ולכן לא אוטם כראוי..בדוק זאת טוב ותעביר אצבע על ההיקף של הצינור בקצה...אם האצבע רטובה מעט ייתכן ויש נזילה קלה משם והחלפה של הצינור עם ניקוי עדין של הקורוזיה שם ייתן את הפיתרון.

תודה על התגובה מאור וארז,

אבל אני יכול לנסוע לים המלח ככה בנתיים? אין סיכוי שיתפוצץ לי בדרך?

וזה יקר להחליף צינור?

פורסם

אובייקטיבי אני אגיד לך את הדבר הבא אתה מוטרד מהעניין קפוץ למוסך בקש שיעשו בדיקת לחץ הפוך + החלפת צינור ותיהיה בראש שקט

פורסם

אם הצינור כבר ישן אל תיקח ריזיקה והחלף אותו במיוחד שהרכב יעמוד בעומס של חום קיצוני גם מבחינת המזג אויר אי שם בים המלח. מחיר צינור תרים טלפון לחנות חלפים תשאל.

• תוכן חדש...