Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד גלאקסי 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

רכשתי פורד גלאקסי שנת 2011 (יד 2)

ויש לי מס שאלות.

1: אני לא מצליח לחבר את הטלפון למערכת המקורית של הרכב, יש כפתור אבל שלוחצים עליו זה כאילו מנתק את המוזיקה (mute)?

2: האם מראות צד מתקפלות? (על פי ספר רכב אמור להיות כפתור אבל משום מה אצלי אין אותו)

3: אך מנתקים כרית אוויר קדמית בצד של הנוסע? (על פי ספק רכב זה נמצא בתא כפפות, אבל אצלי אין שם כלום).

ובכללי אשמח אם מישהו יספר לי על החוויות טובות/רעות שהיו לו אם הרכב אני מאוד ישמח, ואולי עוד איזה משהו מעניין על הרכב.

תודה.

S.K

פורסם

אהלן,

1. לגביי המערכת כנראה אתה עושה משהו לא נכון.

2. לגביי מראות חשמליות..כנראה בדגם שלך ספציפית אין מראות מתקפלות.

3. לגביי ניתוק כרית אויר .. ( מקווה שזה בגלל כיסא תינוק ) פרק את תא הכפפות ותראה חןט צהוב... נתק את הקונקטור או מתחת לכיסא נוסע יש חיבור לחיישן לחץ.. נתק אותו.

נמצא בפסילה האמת כבר 7 חודשים מתוך 3 :roll:

• ספונסר פורום
פורסם

1: אני לא מצליח לחבר את הטלפון למערכת המקורית של הרכב, יש כפתור אבל שלוחצים עליו זה כאילו מנתק את המוזיקה (mute)? חלק מהרכבים הגיעו עם כפתורים אבל בלי האפשרות בפועל, צריך לבדוק מה בדיוק יש אצלך...

2: האם מראות צד מתקפלות? (על פי ספר רכב אמור להיות כפתור אבל משום מה אצלי אין אותו). עד כמה שאני זוכר, כל הדגמים שהגיעו לארץ הגיעו בלי מראות מתקפלות חשמלית

3: אך מנתקים כרית אוויר קדמית בצד של הנוסע? (על פי ספק רכב זה נמצא בתא כפפות, אבל אצלי אין שם כלום). שוב, גם במקרה הזה לא לכל הדגמים ישנה אפשרות לנתק כרית אוויר באופן עצמאי. ניתוק כרית אוויר נוסע לצמיתות צריך להתבצע באופן מקצועי.

מוזמן לפנות אליי גם בפרטי בהתייעצות/שאלות

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

בס"ד

לא מכיר מספרים( תבדוק בארכיון הפורום), אבל יצא לו מוניטין של שתיין לא קטן.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...