Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במשפחה של 4 נפשות, כיום יש ברשותי סקודה ראפיד 2013 ועכשיו אני רוצה משהו יותר מרווח ומפנק .

אשמח לקבל את הייעוץ שלכם בנושא .

תודה מראש.

פורסם

מפנק - כנראה שהוא יהיה יותר מפנק. מרווח - ממש לא. במימד האורך (מקום לרגליים) המליבו צפוף יותר הראפיד. גם תא המטען שלו קטן יותר.

רוצה רכב מרווח יותר? לך על אקטביה או סופרב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במימד אורך תא הנוסעים (מקום לרגליים) אכן כן (גם אותי זה הפתיע)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

צבי,

אני חושב שאתה מגזים, המאליבו הקודמת עדיין מרווחת יותר מהראפיד (לדעתי זהה לחלוטין לסובארו אימפרזה שהייתה לי עד לפני שנה) אבל בהחלט מאכזבת במקום לרגליים (מימד האורך). מסכים שמי שחשוב לו מרווח מאחור - שידלג.

החדשה משמעותית מרווחת יותר, לפני חודשיים שכרתי אחת בקליפורניה, תענוג ביחס למשפחתומטיות ליסינג שלי...

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
צבי,

אני חושב שאתה מגזים, המאליבו הקודמת עדיין מרווחת יותר מהראפיד (

מאליבו 2014 - מרווח רגליים: קדימה: 52 אחורה: 25

ראפיד 2013 - מרווח רגליים: קדימה: 55 אחורה: 27

גודל תא מטען: מאליבו 462 ליטר, ראפיד 530

המושב האחורי של המאליבו רחב מזה של הראפיד ב-8 ס"מ, לפות"ש יש שני ילדים - לכן לא ממש ברור לי אם התוספת הזאת תתן לו משהו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

המרווח לנוסעים ידוע כבעייתי מאוד בדור הזה של המליבו, ונדמה לי שמהר מאוד היא עברה מתיחת פנים כדי לנסות לטפל בבעיה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

תודה צבי,

מעולם לא טרחתי למדוד מי מהרכבים האלה...

אני חייב להגיד שמבחינת הרגשה, הראפיד מרגישה צפופה יותר, כנראה משהו בחומרים, זווית וגובה הגג או פשוט הרוחב.

בכל מקרה, הדור הלפני אחרון של המאליבו נכשל בתחום המרווח.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...