Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באתי הבוקר לרכב הנעתי וראיתי שהנורה של הפלוס מינוס (שלפי מה שראיצי באינטרנט מסמנת מצבר) לא נכבת ודולקת אדומה חיכתי כרבע עה שהרכב מונע לראות אם נכבת והיא לא.

1.ברגע שראיתי שזה המצב שיחקתי עם האורות ויתכן שהם היו דולקים כל השבת אני לא יודע.

במידה וזה המצב וזה מצבר חדש בן כמה חודשים יתכן ואסע והוא יטען?

2.מה אתם ממליצים לסוע למוסך או גרר כמובן מעדיף לא להתקע?

3.לדעתי האורות היו דלוקים כל השבת וזה מצבר חדש אולי עדיף להטעין אותו? מה אתם אומרים כדי במצב הנוכחי או רק מוסך?

פורסם

נורה של מצבר מצביעה על חוסר טעינה (אלטרנטור לא עובד) ולא מצבר מת. נכון, לא הגיוני, אבל זה ככה.

אז ככל הנראה תצטרך להגיע למוסך ולתקן/להחליף את האלטרנטור. אם האוטו מניע ואתה יכול לנסוע לבד, סע לבד. אם האוטו לא מניע, תגרור. אל תניע עם כבלים כי אז באמצע הנסיעה יגמר לך שוב המצבר והאוטו ידומם ושוב לא יניע.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
נורה של מצבר מצביעה על חוסר טעינה (אלטרנטור לא עובד) ולא מצבר מת. נכון, לא הגיוני, אבל זה ככה.

אז ככל הנראה תצטרך להגיע למוסך ולתקן/להחליף את האלטרנטור. אם האוטו מניע ואתה יכול לנסוע לבד, סע לבד. אם האוטו לא מניע, תגרור. אל תניע עם כבלים כי אז באמצע הנסיעה יגמר לך שוב המצבר והאוטו ידומם ושוב לא יניע.

העמקתי בקיראה באינטרנט והבנתי זה יכול להיות משהו שקשור למשאבת נים שקשורה לאטלטרנאור אני צודק? במידה ואני צודק אז לפי מה שהבנתי במקרה כזה אסור לסוע למוסך וצריך גרר?

• תוכן חדש...