Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתה לי אוקטביה 1.4 2015 בליסינג, לא יודע למה אתה קורא התגרזנות שאתה מגיע לצריכה כזאת. הממוצע שלי היה 1 ל-9.5 במשאבה, על 24K כמו שדיווחתי כאן :

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?545534-%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%91%D7%99%D7%94-1-4-2014-%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D&p=4740317&viewfull=1#post4740317

וזה משלב גם נסיעות רגועות וגם התגרזנות, הרוב בינעירוני, חלק הררי וחלק מישורי.

כשחבר שלי נהג עליה בהתחלה הוא עשה 1 ל-14 בתוואי דומה.

תאוצות מהירות, לא נהיגה חסכונית, העברת הילוגים ידנית ומשיכה...

אכן הרכב ננהג הרבה מהקמ בבינעירוני אבל בכל זאת. 1 ל14 בתנאים שכוללים פקקים גם נשמע סביר לרכב הזה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא דיברתי על 1 ל-14,זה היה אצל חבר שלי שנהג רגוע. אצלי היה 1 ל-9.5, ממוצע ארוך טווח על שנה.

אז אולי אתה 'מתגרזן' ב-5% מהזמן, וזה נראה לך יותר, אבל להתעקש שאתה עושה 1 ל-16 בהתגרזנות זה קצת מוגזם ומטעה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• ספונסר פורום
פורסם
תודה על הסיכום,

באמת חבל, עושה רושם של רכב די מוצלח סה"כ שפשוט סובל מתדמית מאוד לא טובה.

אגב 550 ש"ח לטיפול ראשון זה ממש ממש זול, לא זוכר שראיתי מחירים נמוכים יותר מ 700.

אצלנו הוא עולה 399 ש"ח... :)

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

היי,

מבחינה *אסתטית* נטו ולא שימושית צר לי שבחרת סטיישן(אלא אם אתה אוהב סטיישן וזהו משהו אחר).

בשכונה שלי יש אחת בצבע זהב סדאן מאוד יפה, לטעמי תהיה יפה יותר בשחור.

מעניין אותי באיזה צבע בחרת את שלך.

אגב מעניין אותי ההשוואה שלך של הפורד לעומת המאזדה 3 2.0 מבחינה דינמית וביצועים( כמובן לפני שדרוג התוכנה במנוע).

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מסכם 4.5 שנים עם האוטו. המשפחה גדלה והתרחבה זמן להתקדם.

זמן להיפרד במהלך התקופה הרכב שירת אותנו בנאמנות ואמינות מוחלטת.

46 אלף ק"מ באמת שלא היו דברים חריגים והרכב הציג יופי של אמינות.

לשמחתי הבעיה שמתגלה בחלק מהמנועים 1.5 אקובוסט עם פריצת אטם הראש פסחה עליי ולא הוספתי פעם אחת בכל השנים נוזל קירור או שמן מנוע.

במהלך התקופה טיפולים שוטפים בלבד במוסך מורשה פורד

פעם אחת צמיגים goodyear assymetric 5

מצבר שהוחלף באחריות

תושבות מנוע וגיר שהוחלפו באחריות בגלל רעידות בעמידה.

אפילו הברקסים עוד היו מקוריים מהיצרן.

זהו...

צריכת הדלק הממוצעת בעיר 1 ל8.5

מחוץ לעיר 1 ל13

הרכב היה עם תוכנה stage 1 מאז 20 אלף ק"מ בערך.

הרכב נמכר בפחות מיום מאז הפרסום.

מחירון 51 אלף לוי יצחק

הרכב נמכר ב56 אלף

הכלה החדשה פיזו 3008 מודל 2019. דגם אקטיב בנזין 1600 טורבו 180 כ"ס אוטומט 8 הילוכים.

עריכה אחרונה על ידי Angelica
  • אהבתי 1
  • מעניין 1

פורסם

תתחדש ותוסיף אותה לחתימה.

אני חושב בימים אלה לקנות פוקוס 2017-2016 -ידוע לך עד כמה נפוצה בעיית פריצת האטם(יותר סדק בבלוק ממה שהבנתי) במנועי אקובוסט 1.5 האלה ?

פורסם

נפוצה. לא יודע להגיד לך כמה.

לא מדובר על סדק בבלוק אלא על תכנון לקוי של היצרן לבלוק מה שיכול לגרום לתלישה פתאומית או איטית של האטם ואז חדירת נוזל קירור למנוע ונדרש החלפת הבלוק במקרה טוב או החלפת מנוע שלם במקרה הרע.

היצרן מודע לבעיה לכן כל הבלוקים החדשים שמוחלפים בעלי תכנון שונה והבעיה נפתרה. היבואן לוקח אחריות במקרים של רכבים שטופלו במוסכי החברה ברב המקרים ומחליף על חשבונו.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני שעה, Angelica כתב:

מסכם 4.5 שנים עם האוטו. המשפחה גדלה והתרחבה זמן להתקדם.

זמן להיפרד במהלך התקופה הרכב שירת אותנו בנאמנות ואמינות מוחלטת.

46 אלף ק"מ באמת שלא היו דברים חריגים והרכב הציג יופי של אמינות.

לשמחתי הבעיה שמתגלה בחלק מהמנועים 1.5 אקובוסט עם פריצת אטם הראש פסחה עליי ולא הוספתי פעם אחת בכל השנים נוזל קירור או שמן מנוע.

במהלך התקופה טיפולים שוטפים בלבד במוסך מורשה פורד

פעם אחת צמיגים goodyear assymetric 5

מצבר שהוחלף באחריות

תושבות מנוע וגיר שהוחלפו באחריות בגלל רעידות בעמידה.

אפילו הברקסים עוד היו מקוריים מהיצרן.

זהו...

צריכת הדלק הממוצעת בעיר 1 ל8.5

מחוץ לעיר 1 ל13

הרכב היה עם תוכנה stage 1 מאז 20 אלף ק"מ בערך.

הרכב נמכר בפחות מיום מאז הפרסום.

מחירון 51 אלף לוי יצחק

הרכב נמכר ב56 אלף

הכלה החדשה פיזו 3008 מודל 2019. דגם אקטיב בנזין 1600 טורבו 180 כ"ס אוטומט 8 הילוכים.

זה אתה שפרסמת אותה בקבוצת הפוקוסים ומכרת לפני שהייתה לי אפילו הזדמנות להתקשר?! יא קקה אחד!

ראיתי אותה בלילה כשפרסמת ואמרתי לעצמי "נאאאאא אני אתקשר מחר בצהריים, זה לא כאילו הוא ימכור אותה תוך שעה". 

ואז אתה מוכר אותה תוך שעה?! 

Look Whos Talking Now Reaction GIF

כאילו, תתחדש וכל זה, אבל אני עדיין כועס. 

• מצחיק 2
  • מבאס 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 6 דקות, פבל כתב:

זה אתה שפרסמת אותה בקבוצת הפוקוסים ומכרת לפני שהייתה לי אפילו הזדמנות להתקשר?! יא קקה אחד!

ראיתי אותה בלילה כשפרסמת ואמרתי לעצמי "נאאאאא אני אתקשר מחר בצהריים, זה לא כאילו הוא ימכור אותה תוך שעה". 

ואז אתה מוכר אותה תוך שעה?! 

Look Whos Talking Now Reaction GIF

כאילו, תתחדש וכל זה, אבל אני עדיין כועס. 

חחח גדול

אמת, נמכרה תוך 4 שעות ואפילו קיבלתי יותר ממה שביקשתי רק שאני אשחרר את הרכב מהר

פורסם (נערך)

תודה על הסיקור, באמת חבל שיש רכבים שנבלעים בין ההמון אם כי אני סבור שעדיין יש סיבות לכך, הרכב שלך חדש לחלוטין ועדיין לא עבר את מבחן הזמן, עתה נותר לראות כיצד יזדקן, כראוי? או שמא יפיח ים של תקלות, רק הזמן יגלה זאת.

האם יצא לך לקחת לנסיעת מבחן את המאזדה 3?

אמנם לא יצא לי לנסוע על האיקו בוסט 150 כ''ס אבל כן נסעתי על ה-2021 עם ה-182 כ''ס ומדובר אכן ברכב שהוא פשוט כיף, ממש מזכיר את המאזדה רק הרבה, הרבה יותר בשרני וחזק, פשוט מעלה חיוך.

עריכה אחרונה על ידי שליקו99

• תוכן חדש...