Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קקטוס 2016 0 קילומטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחלה חשבתי שזה לא הצעה משהו. אבל אחרי ביקור קצר ביד 2.

דיל שווה. דורשים אותו מחיר על רכב שעבר רישוי ב2016 בליסינג ונסע 50-60 אלף.

כאן אתה מקבל רכב בן שנתיים, מליסינג אבל שלא נסע.

רק צריך לבצע טיפול איכותי לרכב והחלפת צמיגים לפני שמתחילים להנות ממנו.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיל פצצה, אין מה לומר. כל המלעיזים כנראה לא נמצאים במצב בו הם מתלבטים בין האופציה הזו ליתר האפשרויות בשוק. כמות הפלוסים פה עולה בשקט על המינוסים, הגם שישנם כאלו.

פורסם
דיל פצצה' date=' אין מה לומר. כל המלעיזים כנראה לא נמצאים במצב בו הם מתלבטים בין האופציה הזו ליתר האפשרויות בשוק. כמות הפלוסים פה עולה בשקט על המינוסים, הגם שישנם כאלו.[/quote']

אם הדיל היה כל כך מוצלח, המכוניות היו נחטפות.

לפני המבצע המחיר היה 59,500₪, אני מאמין שאם במבצע מוכרים ב-2500₪ פחות, אם היית בא ומראה רצינות היית מקבל את הרכב הזה במחיר דומה.

ועד עכשיו הוא לא נחטף, ולא בשאר המבצעים שלובינסקי קיימו, אז... כנראה שהמחיר לא מספיק אטרקטיבי?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אנשים לא קונים ידני, לא קונים צרפתי (בטח לא סיטרואן), ולא קונים רכבים מוזרים.

הקקטוס הוא כל אלו ביחד, ועוד רכב לא חדש (אפילו ממש לא).

מצד שני, אם פות"ש מחפש בדיוק קקטוס בסכום כזה, זו אולי לא הצעה כל כך גרועה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לי אין שום דבר נגד ידני ונגד צרפתי (נהפוכו לגביי שניהם) וכנראה שגם לפות"ש לא.

אני מודה שיש סיכוי לא רע בכלל שאני הייתי הולך על זה, לו היה מדובר על מחיר סביב ה-50 אלף ש"ח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אבל אתה (כמו שאמר המרצה שלי לשיווק) מדגם של אחד שבקושי מייצג את עצמו.

תנסה להציע לאדם הממוצע ברחוב לקנות סיטרואן עם עיצוב מוזר, ידנית, שלא נמכרה כבר שנתיים. ספר איך היה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני הייתי נמנע, אך אן אתה די נעול על הרכב, ואני מכיר את ההרגשה הזו, פשוט את תוותר על בדיקה, וכמובן רק במידה והיבואן יהיה מוכן לתת לך לא פחות משנתיים אחריות יצרן, ואני אסביר למה.

הרכב שלי מסוג פיג'ו, נרכש ביוני 2016 חדש לחלוטין, עד היום נכנס כ7 פעמים למוסך שבו הוחלפו חלקים במסגרת האחריות, וכרגע הוא ממתין לעוד חלקים להחלפה שהוזמנו מחו"ל, מדובר בחלקים הקשורים לפרונט הרכב, וזה אבחון אחר בכל תקופה, פעם מדובר ברעשים בנסיעה, פעם בסיבוב הגה, פעם סטית הרכב בנסיעה ישרה, פעם הגה לא ישר, והכל ברכב חדש לחלוטין שלא עבר שום תאונה איתי לפחות, האמת התחלתי לחשוד שהרכב עבר תאונה כלשהי בבונדד שהוסתרה ממני כי זה פשוט לא יתכן, או כנראה מדובר בפגם ייצור נדיר.

כמובן המטרה שלי כאן היא לא להתלונן בכלל, ממש לא, אלא פרספקטיבה בלבד,

פשוט חשוב לי שפות"ש, תקח בחשבון שאם במקרה שלך תקבל רכב פגום כמו שאני קיבלתי, את כל התיקונים האלה תצטרך לשלם מהכיס, אז תבדוק את הרכב ותעשה נסיעת מבחן לא קצרה בלי לוותר על אחריות מצידם, אחרת פשוט תוותר.

פורסם

עולה בסביבות 85 אלף 2018(חלקם מפרסמים ביותר במעט וחלקם בפחות) ואתה יד שנייה.

יתכן וקצת פחות אם יש מקום למיקוח, אינני יודע משער.

פורסם

האמת שהצלחתם לעניין אותי,מה לגבי רכישה קבוצתית של חברי הפורום? היכן הנציג של לובינסקי שיתן מענה ? 8)

פורסם

ביקרתי היום בלובינסקי,המחיר המבוקש הוא 56900+אגרת רישוי.

הרכבים עם רישוי מאוקטובר 16,קרי בני שנתיים וחצי מינימום.

המחיר לא כ״כ מפתה כרגע,אך תיאמתי נסיעת מבחן ליום ראשון,נתקדם משם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...