Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התופעה שבדיון מתייחסת לזמן שצריך (בעיני האדם הנורמלי) להדליק אורות.

לסמן ב12 בצהריים ביום שטוף שמש ב10 באפריל זה מיותר, למרות שאני מדליק תמיד, אבל ביום אפור, בשעת ערב או בלילה- על התופעות האלה מדברים פה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כרגע מדברים על הלילה.

לא סותר את ההמלצה להדלקת אורות גם ביום. (איפה stio?)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עזב אותנו לטובת משרת בכיר בפשפשוק.

לא חושב שיש מישהו שמפריע לו שאנשים נוסעים בלי אורות באמצע היום. הם מסכנים רק את עצמם ובסך הכל בקנס. בלילה זה סיפור אחר והסיכון הרבה יותר גדול, להם ולסביבה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני חולק עליך - האורות בהחלט מקלים על זיהוי השכנים לכביש גם ביום מוצף שמש. בולט במיוחד כאשר אתה מודק במראות הצד, אבל נכון גם לגבי האחוריים (כמובן בתנאי שהם תקינים ולא מושחרים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני פעם סימנתי למישהו, להדליק אורות בכל השיטות, עד שהגענו לרמזור, אמרתי לו מה עם אורות, שעה אני מסמן לך, ואז הוא ענה לי אתה לא רואה שיש לי פיג'ו? והבנתי הכל.

פורסם
אני פעם סימנתי למישהו, להדליק אורות בכל השיטות, עד שהגענו לרמזור, אמרתי לו מה עם אורות, שעה אני מסמן לך, ואז הוא ענה לי אתה לא רואה שיש לי פיג'ו? והבנתי הכל.
קורה תמיד, אין אורות מאחורה... עוקף אותו ויש אורות מקדימה.

• תוכן חדש...