Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשנה וחצי קניתי סקודה סופרב 1800 TSI עם קילומטרז נמוך יחסית ולאחר שהעברתי אותה את כל הבדיקות הנדרשות. מאז נאלצתי להחליף פעמיים קוילים, אבל מעבר לזה ולצריכת שמן גבוהה שאני מבין שנפוצה מאד ברכבים כאלה אני מאד מרוצה מהאוטו. לפני כמה ימים הרכב החל לקרטע לי במהלך הנסיעה, ולצערי הרב התברר לי שהפעם לא מדובר בקויל ושכנראה הלך המנוע.

במוסך מורשה ברעננה הציעו לי לשפץ את המנוע שלי (החלפת מיסבים, בוכנות (לא מקוריות) וכל מה שנדרש למעט בלוק המנוע וראש מנוע) בעלות של 20,000 ש"ח. מנוע חדש עולה לטענתם בין 30,000 ל 40,000 ש"ח.

מנגד קיבלתי הצעה ממוסכניק שאני מכיר שאני מחזיק ממנו כמאד אמין הצעה להחלפת המנוע במנוע חדש לגמרי ב 17,0000 ש"ח.

פערי המחירים נראים לי כמעט לא סבירים ואני מנסה להבין האם באמת אפשר לקבל מנוע חדש בכזה מחיר.

אשמח לשמוע גם אם מישהו נתקל במקרה דומה של צורך בהחלפת מנוע לסופרב.

תודה

פורסם

אמיר,

הבעיה ידועה, היו לא מעט הרבה מקרים.

צריך לעשות אוברול, לא מבין למה להחליף מנוע.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אין סיכוי שיחליף לך מנוע חדש ב17 אלף שח.

כנראה הוא מתכוון למנוע מיבוא או מפירוק מקומי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

בעיה ידוע במנועי CDA (דגם מנוע )

מי שתבע בזמנו הוחלף לו, הבעיה בבוכנות וברינגים. .

אם המנוע עים ק"מ נמוך עדי לך החלפה בעלות של 8.500 בערך, זה מה ששילמתי..

לאחר מיכן אין צריכת שמן ושקט נפשי (חוץ מהגיר DSG המקולל והטורבו..

המוסך בצומת שהומלץ לי בזמנו זה בקנות בחור בשם ניהד/עוז 0538889232

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

התכוונתי להחלפת רינגים/בוכנות/טלטל

(לא מצליח לערוך את ההודעה הקודמת )

פורסם

כל פעם מעציב מחדש לקלוט בעייתיות במנועים האלה ושצריך להחליפם או לתקן. גם במנוע אחר שישימו איך יהיה ניתן לדעת שהוא לא יילך אחרי איזה שנה מאותה הסיבה של כשל ידוע וחוזר? אולי העדיפות היא פשוט לתקן את הקיים. אתה מיתכוון להמשיך להחזיק ברכב?

פורסם

מאור, מנועים עים הרוויזיה החדשה מאמצע 2013 תקינים..

מה שלפני הוחלפו רינגים בוכנות וכו' כמו ב סופרב שהיתה לי המנוע פיקס..

כוח שקט אמין ולא צורך גרם שמן..

באשר לגיר המקולל וטורבו שנסתם לו מעברי שמן ומיתפגר עדיין לא מצאו תשובה בצמפיון ההמומה

פורסם
כל פעם מעציב מחדש לקלוט בעייתיות במנועים האלה ושצריך להחליפם או לתקן. גם במנוע אחר שישימו איך יהיה ניתן לדעת שהוא לא יילך אחרי איזה שנה מאותה הסיבה של כשל ידוע וחוזר? אולי העדיפות היא פשוט לתקן את הקיים. אתה מיתכוון להמשיך להחזיק ברכב?

כן, אני מתכוון להמשיך להחזיק ברכב. נראה לי שבמידה והמנוע אכן חדש כמו שהתחייבו בפניי אז אין סיבה שאוכל לנסוע ברכב עוד 4-5 שנים

פורסם

הרכב נשכר בסביבות ה 40.000 ש"ח..

אתה מוסיף 35.000 במינימום!!

אם ילך מכטרוניקס זה עוד 8.000

קלאצ'ים הולכים כמו מסטיק

על הטורבו אני לא רוצה לדבר.

איפה ההגיון פה?!

לעניות דעתי תמכור בזול ותצא מורווח בסופו של חישוב.

פורסם

ואם תחליט באמת למכור אז מקסימום כדי להוציא אל המקסימום שווי ומינימום הפסד תשקול לתקן את המנוע בהכי זול שתמצא גם אם זה כרוך לשלב בעניין את בני דודנו ותעיף את הרכב בלי יותר מידי סוגיות ודין ודברים.

פורסם

יהיה נחמד ונראה לי שגם מאור חושב כמוני שתשתף את החברים פה וגם את אלו שיתקנו בסטואציה כמה העלויות.. ומה איכות המנוע/עבודה..

תודה..

• תוכן חדש...