Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לעזרתכם בהמלצה ברכישת רכב משפחתי-משפחתי קטן (המשפחה מתרחבת כהסופר מיני כבר לא מספיקה).

תקציב כ-50K, רצוי משנת 2013 לפחות, לא נוסעים הרבה (ממוצע של 10-12K), עדיפות לאוטומט.

אז כמובן שאמינות זה אחד הפרמטרים הכי חשובים ו

תחזוקה זולה במידת האפשר, אין דרישה לרכב חזק במיוחד (לא נוסעים בהרים).

תמיד שמעצי (אולי גם מנסיון) שעדיף להתרחק מהאירופאיות, אז בינתיים חשבתי על היונאי I30/I25 או הקיה המקבילות.

רעיונות? הצעות?

תודה רבה

פורסם

2013 שמורה ב50 זה כנראה קיה פורטה או מיצובישי לנסר.

הפורטה תכלס גדולה יותר ומרווחת יותר, עם 6 הילוכים לעומת 4 בלנסר.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם חשבת על I25, לא צריכה לך להיות בעיה עם מיצובישי לנסר או קיה פורטה כי I25 פחות טובה.

עדיף לקנות רכב שמור מ 2013 מאשר רכב במצב פחות טוב מ 2014.

העלת התקציב ל 60 אלף כמובן תאפשר לרכוש רכב עם נתונים יותר טובים. אבל לא חייבים לשלם יותר אם יש אופציות בתקציב המקורי.

אני הייתי מעדיף את לנסר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לשתיהן שוק די מת, ה-c4 (ובוודאי אחותה הצעירה יותר פיג'ו 308) לדעתי עדיפה (לפחות בנוחות וצריכת דלק, יש סיכוי שגם באמינות), אבל זה קצת עניין אישי. כל זה כמובן מול האסטרה 1.4 טורבו, ה-1.6 האטמ' אם עוד נמכר בשנתונים האלו עוד פחות חזק וחסכוני.

ה-c4 1.2 הגיעה רק ב-2015. ה-308 החדשה ב-2014. C4 מלפני 2014 וגם חלק מאלו שהגיעו ב-2015 יהיו עם מנוע 1.6 אטמוספרי וגיר 4 הילוכים, משמעותית פחות מומלצת.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

יש כאן מישהו בשם Ron.P שעשה כבר 180,000 ק"מ על 308 כזו, לדבריו ללא אף תקלה. מצד שני, יש את dark muse עם ה-208 ובעיית הטורים הקופצים שלא נפתרה.

לא יודע לאיזו מסקנה אפשר להגיע מזה. אם אמינות היא סופר קריטית עבורך, קנה איזו יפנית / קוריאנית אטמ'. אם לא, ה-308 וה-c4 יהיו לדעתי תמורה מעולה לכסף. זה לא שהם יכנסו כל חודש למוסך, מאוד מאוד רחוק מזה, אבל אם תקלה שולית עוד 3 שנים היא לגמרי אסון, אז במקומך הייתי מצמצם את הסיכון למינימום האפשרי.

את האסטרה אני לא מכיר.

אני מסכים איתך

פורסם

תודה רבה

באמת שתקלה שולית עוד 3 שנים היא לא אסון.. אבל (וזאת רק דעה קדומה..) אחריה יבואו עוד המון

פורסם

תראה,

ה-308 הנוכחית (הראשונה שהגיעה עם המנוע הזה) איתנו מ-2014. בינתיים (פרט לסדרות ייצור ראשונות, שטופלו באחריות) לא שומעים עליה יותר מדי תלונות. ל-C4 אותו מנוע וגיר, והיא נמכרה פה בכמויות נמוכות מדי בשביל באמת לגבש דעה מנומקת.

אני במקומך הייתי מנסה לעשות סיבוב עליהן ועל המקבילות האסיאתיות, ומחליט מה עדיף עבורך. אם תחשוב שמדובר ברכבים טובים יותר, לדעתי הסיכון ממש לא גדול. אם מבחינתך הלנסר או הפורטה נותנות את אותה תמורה, הייתי פשוט קונה אחת כזו.

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...