Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הציעו למכר בארץ שמן מנוע ״סינטטי מלא״ בצמיגות 5W-30 מתוצרת STP. ניסיתי למצוא את המפרט של השמן ללא הצלחה. אני יודע שהשמן נמכר במיכל כחול. האם מישהו יכול לספק מידע נוסף בנוגע לשמן הנ״ל?

תודה

פורסם

קשה לענות על השאלה הזו.

באתר הרשמי של STP אין יותר מידע על שמני המנוע שלהם.

בגוגל תמונות גם לא נראה שיש הרבה היצע ל STP בתחום השמנים, והמיכל היחידי שמגיע בצבע תורכיז הוא מאתר מכירות ישראלי.

לא יודע, לא מריח לי טוב. לא חסר בשוק מותגים טובים ואין סיבה להיצמד דווקא למשהו שלא ברורה מיהמנותו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

מהיכן אוכל לקנות שמן איכותי מחר (שבת)?

אני מתכוון להשתמש ברכב שישב 5-6 חודשים וזו הסיבה שאני מעוניין להחליף את השמן, הזמן היחיד שמתאפשר לי לעשות החלפת שמן הוא מחר ואני לא יודע מהיכן לקנות שמן... יש ברשותי מסנן חדש.

עריכה אחרונה על ידי mbtech
פורסם

אני השתמשתי בשמן 5W40 של STP בטיפול ב-307 ל אחותי וב-206 שהיתה לי. לדעתי נשאר לי מעט בתא המטען. אצלם בהמשך.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...