Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבלמים שלי פשוט לא עוצרים ..

אני חייב מערכת בלימה טובה , המליצו לי על חנות ב UK שאמורה לתת לי מענה בזול (גם במכס נטפל :)

יש להם להציע לי 3 סוגי בלמים , האם אחד מהם יתאים לי:

בלאק דימונד

Peugeot 106 GTi

Peugeot 205 GTi 1.9

Peugeot 405 SRi / Mi

האם של 106 GTI יתאים לי ? (306 XT)

"Front - Drilled & Grooved"

פורסם

אולי הבלמים שלך לא "עוצרים" כי הם לא תקינים?

מה מצב הדיסקים/רפידות שלך? מה מצב נוזל הבלמים ? מתי הוחלף לאחרונה?

תתפלא לשמוע שמערכת בלמים תקינה עובדת טוב בהרבה מכזו שלא. :idea:

פורסם

צודק ועוד יש לו צרפתיה אז זה נשמע הגיוני לגמרי...

לך למוסך תבדוק מה הבעיה.

חווית הנהיגה המושלמת

ב.מ.וו

פורסם
הבלמים שלי פשוט לא עוצרים ..

אני חייב מערכת בלימה טובה , המליצו לי על חנות ב UK שאמורה לתת לי מענה בזול (גם במכס נטפל :)

יש להם להציע לי 3 סוגי בלמים , האם אחד מהם יתאים לי:

בלאק דימונד

Peugeot 106 GTi

Peugeot 205 GTi 1.9

Peugeot 405 SRi / Mi

האם של 106 GTI יתאים לי ? (306 XT)

"Front - Drilled & Grooved"

טוב, קודם כל, המחירים בבריטניה מטורפים.

דבר שני, יש כמה סוגי בלמים, בחלק מהיצרנים ההבדל מתבטאים בעזרת צבעים. לא זוכר את משמעות הצבעים אבל יש בלמים מיוחדים למירוצים, בלמים לימי מסלול ובלמים לכביש.

בשבילך צריך בלמים ל-306, מן הסתם. אבל כנראה שבלמים ל-306 הספורטיביות לא יכנסו אם הג'נט שלך 14. (ואולי כן).

בכל מקרה, כדאי שתבדוק קודם בארץ.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רפידות החולפו לפני 2K , כולל נוזל בלמים

כנראה הברקסים שלי לא מכוונים טוב... יש מישהו שיעשה את זה בחינם או לפחות לא יקח לי ת'נשמה?

פורסם

אהלן.

בלק דאימונד בלם מעולה,אבל אני אישית מעדיף "טארוקס".

אם אתה קונה בלאק דאימונד,קנה את ה"קומבי" שלהם,שכולל חריצים וחורים ואת רפידות הPREDATOR שלהם.רפידות טובות שלא דורשות חימום בוקר.

אם אתה קונה "טארוקס" -קנה את ה"מונזה" שלהם עם רפידות XE של טארוקס.

דיסקים של 106 GTI יתאימו לך-244 מ"מ,אבל רפידות של 106GTI לא ייכנסו אצלך,למרות שלפעמים 106 GTI באות עם קאליפר זהה.

הכי חשוב,בישראל ניתן לקנות אצל יובל מלמד את הדיסקים של ספארקו,שבבסיסו של דבר מיוצרים ע"י BREMBO.הם מצויינים ועולים עשרות מונים על הציוד המקורי.

בכל מקרה-בלימה היא תחום חשוב מאוד ולמרבה הצער,פיז'ו לא בדיוק מספקים את הסחורה בתחום,כל שכל שידרוג הוא לטובה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...