Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יתחיל מזה שאחרי מחשב הנושא נפתח פה ולא באוף טופיק (אולי מקומום בתכני).

אני צריך לכתוב עבודה מדעית על נושא כלשהושאני אבחר , הבעיה היא שהעבודה חייבת להיות מבוססת על מאמרים מדעיים בלבד ממקורות מוסמכים (אוניברסיטאות בארץ או בחו"ל מדענים וכו').

העיניין הוא כזה אני לא יודע אם קיים סוג כזה של מידע בנושא הנ"ל .

חשבתי על נושאים כמו התפתחות אוירודינמיט של רכבים או חברה מסויימת, התפתחות מנוע ושיפורים (הבסיס הפיזיקאלי לנושא - כלומר מה ניבדק איך אושרו הדברים תקנים וכו').

מחקרים בתחום הרכב (אחיזת כביש , עמידות בתאונות ואולי אף פיתוחים עתידיים).

אני מודה מודה מודה ... על כל פיסת מידע ועזרה והכל מראש כמובן.

אז תודה

Current: Seat Leon FR 1.8 2016

"Past: Seat Ibiza 1.2 TSI DSG 2012 "Sport

פורסם

על גוגל שמעת?

אם יש לך כסף כנס לאתר הזה : www.sae.org

מאמרים על מחקרים ופיתוחים שעומדים בחזית הטכנולוגיה היום בתעופה ורכב

יש גם בחינם

לדוגמה :פיתוח שעדיין לא מומש בוכנה קפיצית שהאלסטיות שלה במתבטאת במלואה ב TDC

ומוסיפה עוד 30% למומנט עדיין בשלב אב-טיפוס ועוד הרבה פיתוחים ומאמרים מענינים

.I'm a blocked user

פורסם

על גוגל שמעתי . בכל זאת פניתי לפורום בכדי לקבל עצה או 2. לא כל מה שכתוב באינטרנט מבוסס ובדוק ובנוסף לזה ביקשתי רעיונות לא בהכרח מאמרים וכיתבי עת . השאלה באיזה נושא יש ? ואיזה נושאים קיימים שלא חשבתי עליהם (שיהיה מעניין לכתוב ולא רק מפרט טכני יבש לחלוטין)?

Current: Seat Leon FR 1.8 2016

"Past: Seat Ibiza 1.2 TSI DSG 2012 "Sport

פורסם
על גוגל שמעתי . בכל זאת פניתי לפורום בכדי לקבל עצה או 2. לא כל מה שכתוב באינטרנט מבוסס ובדוק ובנוסף לזה ביקשתי רעיונות לא בהכרח מאמרים וכיתבי עת . השאלה באיזה נושא יש ? ואיזה נושאים קיימים שלא חשבתי עליהם (שיהיה מעניין לכתוב ולא רק מפרט טכני יבש לחלוטין)?

בתור ניצול רפרטים ותיק (לא בתחום הזה), אמליץ לך למקד ולצמצם את הנושא כמה שיותר, ולא לפחד ממפרט טכני,

כל עוד אתה מסוגל להביא דוגמאות מעניינות, שלא מוגבלות אך ורק למכוניות.

השאלה מה מעניין אותך יותר - פיזיקה של התנהגות כלי רכב?

אווירודינמיקה של כלי רכב?

הפעולה של מנוע בערה פנימית + הפיתוחים שחלו בו?

אתה יודע מה? רעיון שמעניין אותי - מומנט - מה זה בדיוק, איך הוא נוצר במנוע, מה משפיע עליו,

התלות שלו בסל"ד במנוע כזה לעומת מנוע אחר, מבנים שונים של מנועים ועקומת המומנט שהם מפיקים... למה...

כמובן שבנושא כזה יש המון חומר שהוא די ותיק ולא קשור מיידית במכוניות, ובטח קל יותר להשגה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...