Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מי מכיר מגרש פירוק במרכז ?

אני מחפש חלקים לביואיק לה סייבר 2000-2005

כרגע אני משפץ אחת כזו וצריך לא מעט חלקים .

אשמח לכל עזרה

תודה

פורסם

אני זוכר שהלכתי פעם לאיזה מגרש פירוק גדול שנמצא באיזה ישוב במרכז ... שכחתי איך קוראים לו ואיזה מושב זה היה .

מישהו מכיר ?

פורסם

בנצר סירני אכן יש פירוקייה גדולה, רואים אותה לצד כביש 431. לא היו הכי נחמדים כשניגשתי אליהם בשעתו.

הייתה פעם פירוקייה במושב תלמי מנשה שליד באר יעקב, הייתה שייכת לויצמן חלפים אבל היא כבר לא קיימת.

בפתח תקווה יש כמה פירוקיות באזה"ת סגולה.

בראשון לציון יש את המאגר ויזדי.

אבל אני מצטרף לדעתו של נקמיצ'י, כשמדובר ברכב נדיר תמיד טוב שתהיה בבית נבלה לפירוק, זה גם כנראה יהיה הדבר הכי נכון כלכלית.

ודבר אחרון, אם אני לא טועה הבחנתי היום בביואיק כזו בנסיעה על כביש 4 לכיוון דרום, מיד אחרי מחלף השבעה איפה שיש מכוניות שעומדות על קונטיינרים. צירפתי תמונה מגוגל סטריט-וויו, הביואיק (לכאורה) עמדה על המכולה שהכי קרובה לשלט של Midea.

buick.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה איתמר ! אקפוץ לשם .

לגבי מציאת "תורמת איברים" , הייתי שמח למצוא אבל מאוד קשה מכיוון שאני לא רק צריך למצוא ביואיק לה סייבר , אני צריך גם למצוא את התת דגם שלי , LIMITED, ובנוסף לזה אני צריך למצוא כזו עם גוון הצבע הפנים כמו שלי (אפור ולא בז') . מה שהופך את זה לכמעט בלתי אפשרי .

שאלה נוספת , אני מחפש לקנות מEBAY מושבים קדמיים , האם הדבר מסובך ? כי עד עכשיו לא מצאתי מוכר שישלח לישראל . האם קיימים אתרים נוספים ? האם מושבים קדמיים זה דבר מקובל להזמין מחו"ל ?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

בהצלחה, הייתה לי כזו לימיטד שנת 2001

רכב כיפי, אבל לא אמין ועם איכות הרכבה לא טובה - דאשבורד התנפח, גג נפתח תקלה במסילה, חיישנים כל הזמן נדלקים. מקווה ששלך מוצלחת יותר

כבר לא רואים כמעט כאלה על הכביש, הייתה אחת יפהפיה ביבנה, אבל נראה לי עם סלון בז׳

Sent from my iPhone using Tapatalk

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

לגבי המושבים - זה פריט גדול, כבר ויקר לשילוח, רוב המוכרים לא רוצים להתעסק עם זה.

אם יש לך מישהו בארצות הברית או שאתה מגיע לשם, אתה יכול לקפוץ לפירוקיות בסגנון pick-a-part ולפרק מה שבא לך.

בזו שהייתי בווגאס nvpickapart.com היו לפחות 20 לה סייבר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
בנצר סירני אכן יש פירוקייה גדולה, רואים אותה לצד כביש 431. לא היו הכי נחמדים כשניגשתי אליהם בשעתו.

הייתה פעם פירוקייה במושב תלמי מנשה שליד באר יעקב, הייתה שייכת לויצמן חלפים אבל היא כבר לא קיימת.

בפתח תקווה יש כמה פירוקיות באזה"ת סגולה.

בראשון לציון יש את המאגר ויזדי.

אבל אני מצטרף לדעתו של נקמיצ'י, כשמדובר ברכב נדיר תמיד טוב שתהיה בבית נבלה לפירוק, זה גם כנראה יהיה הדבר הכי נכון כלכלית.

ודבר אחרון, אם אני לא טועה הבחנתי היום בביואיק כזו בנסיעה על כביש 4 לכיוון דרום, מיד אחרי מחלף השבעה איפה שיש מכוניות שעומדות על קונטיינרים. צירפתי תמונה מגוגל סטריט-וויו, הביואיק (לכאורה) עמדה על המכולה שהכי קרובה לשלט של Midea.

תודה איתמר , קפצתי לשם , מדובר בשברולט אימפלה .

• תוכן חדש...