Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מנוע ל16V לראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שאין אף ראלי בארץ 16V.ואני יודע שזה הרבה כסף אבל בכל זאת ניראה לי שזה הדבר המשמעותי ביותר לאוטו הזה.כי יש לו שילדה ניפלאה רק חסר כח,אני יגיד לכם את האמת לא בא לי לשפר את המנוע הזה כי לדעתי אני יכול לחסוך את הכסף ולנסות להביא את המנוע הזה.נכון צריך לשפר את הברקסים את הקלאצ ואולי גם את הגיר. ויכול להיות שצריך לעשות עוד שינויים שאני בנתיים לא יודע. אבל השאלה הגדולה היא בסופו של דבר האם זה מישתלם מיבחינת כסף וביצועים שהאוטו ייתן.בקיצור שיהיה לי כסף אולי איזה יום זה יקרה בשבילי זה יהיה פשוט חלום שהתגשם.תחשבו על זה 106 ראלי אם מנוע של 106 GTI הדבר המנצח :lol:

פורסם

כן , שווה !

לטעמי לפחות.

כל השיפורים האחרים למנוע ה 8V של הראלי יכולים להיות נחמדים, שיפור מערכת היניקה והפליטה, פילטר וצ'יפ אולי יקרבו בקצת את הביצועים של הראלי לאלה של ה GTI אבל שם פחות או יותר מיצית את הפוטנציאל של המנוע הזה, אפשר כמובן להוסיף מצערות או מגדש , אבל זה סיפור לכאלה שרוצים להשקיע המון כסף ומוכנים לקבל את מוצרי הלוואי מהשתלה כזו.

בקיצור, מחיר כל השיפורים האלה ביחד יגיע כמעט למחירו של מנוע כזה, לדעתי שווה.

פורסם

בדיוק באתי לפתוח כזה נושא!

לחבר שלי עם הראלי...הלך המנוע!

עזבו איך למה ומה כי זה ארוך..הקיצר במוסך אמרו לו שכבר עדיף לו להחליף את המנוע כי זה כבר יותר משתלם מאשר לתקן אותו כי הנזק הוא גדול..

אז אמרתי לו שכבר עדיף לנסות להשיג את ה16v של הgti..ובאמת זה מה שהוא ינסה לעשות (קודם כל צריך לגייס קצת כסף)

אז רציתי לשאול אותכם מה אתם אומרים? אפשר להשיג את המנוע בארץ? ואם לא אז מחו"ל אפשר? למי צריך לפנות בנושא כזה? ומה טווח המחירים של המנוע +/-?

תודה רבה רבה..ובבקשה תקחו את השאלות שלי ברצינות

פורסם

רק מקפיץ את הנושא,מצטער,אבל התשובה באמת חשובה לי/לחבר שלי ולא רציתי לפתוח ת'רד חדש.

פורסם

אפשר הכול

המנוע הזה קצת נדיר אבל באופן עקרוני, אפשר להביא אותו .

תנסה דרך בני או חזי מאוטוספרינט או אולי אביב ממוסך הדקל.

לאנשים האלה אמור להיות את הקשרים הנכונים.

פורסם
בדיוק באתי לפתוח כזה נושא!

לחבר שלי עם הראלי...הלך המנוע!

עזבו איך למה ומה כי זה ארוך..הקיצר במוסך אמרו לו שכבר עדיף לו להחליף את המנוע כי זה כבר יותר משתלם מאשר לתקן אותו כי הנזק הוא גדול..

אז אמרתי לו שכבר עדיף לנסות להשיג את ה16v של הgti..ובאמת זה מה שהוא ינסה לעשות (קודם כל צריך לגייס קצת כסף)

אז רציתי לשאול אותכם מה אתם אומרים? אפשר להשיג את המנוע בארץ? ואם לא אז מחו"ל אפשר? למי צריך לפנות בנושא כזה? ומה טווח המחירים של המנוע +/-?

תודה רבה רבה..ובבקשה תקחו את השאלות שלי ברצינות

אני גם ביררתי את הנושא קצת יותר לעומק , מכמה אתרים שביקרתי בהם

וכמה מקומות ששאלתי יש אפשרות להשתיל מנוע של 206 XS , בעל ה 110 כוחות

סוס , ב 106 ראלי ( לפחות דור ראשון , אז רוב הסיכויים אם לא בטוח שבדור השני )

מה היתרונות ? ,

מדובר במנועים יחסית חדשים , הרי בכול פירוקיה אפשר למצוא ..

מדובר במנועים אמינים

והכי הכי חשוב מדובר בעלות נמוכה משמעותית מזה של ה GTI הנדיר..

עופר , תיקח בחשבון שלהחליף למנוע כזה זה לא רק מסתכם במנוע עצמו ,

יש להחליף מחשב , צמות חוטים בלי שום קשר בכלל.

ושאר מכלולי בלאי .. כגון ציריות בולמים ושאר ירקות במקרה הצורך..

למנוע של ה XS יש חסרון לפי מה שהבנתי ...

המנוע משמעותי ספורטיבי פחות בתגובות שלו... אולם עדיין לטעמי ההשתלה שלו

על כל יתרונותיו עדיפה עשרות מונים...

פורסם

טוב.

קודם כל,מנוע הXS שונה רק ביחס הדחיסה ובצ'יפ.מעבר לזאת,וזה הקטע הבאמת יפה-יש לו שסתומים גדולים (!!!) מזה של הGTI.

כך שלמעשה,מנוע של XS שעבר שינוי יחס דחיסה ותוכנה,ייתן יותר כוח ממנוע של GTI.מה גם,שכל הציוד של הGTI (קמשפטים,אטמים,וכו) מתאים בול.

הבעייה היחידה היא שחלק ממנועי הXS מצויידים במיצערת אלקטרונית (כלומר,ללא כבל) שצריך להתגבר עליה (לא סיפור).לגבי טלפונים

אביב

-מוסך "הדקל" בגלגלי הפלדה-הרצליה פיתוח

בני

052

200056

בהצלחה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...