Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב חדש


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

 

מעוניין להחליף את הרכב ואינני יודע מה.....

מעוניין בסדר גודל של בינוני קטן. אבל גבוה ועם כח שיגיב בלחיצה..

 

תודה מראש שמואל

פורסם

גם אנחנו לא יודעים מה בלי הצרכים שלך.

מה התקציב? ידני או אוטומט, אופי הנסיעות שלך ? כמה אנשים נוסעים בדרך כלל ברכב?

מה חשוב לך ברכב?

פורסם

שלום.

 

מחפש המלצה על רכב חדש בגודל בינוני לא גדול 5 דלתות. אבל שהמושב גבוה וזריז בתגובה.

 

עבור זוג לנסיעות עירונית וקצת בין עירוני.

 

תודה מראש.

שמואל

פורסם

מה התקציב?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סיטרואן קקטוס 1.2 טורבו

 

הוא ממש לא גדול כמו הרושם שהוא יוצר, זריז, ישיבה גבוהה (אני לא מתכוון למרווח גחון, שהוא בדיוק כמו משפחתית ממוצעת, אלא למושב עצמו)

 

ועל הדרך אתה מקבל ערך מוסף של אחת המכוניות הכי טובות שסיטרואן יצרו בשנים האחרונות.

ציטוט

יבגניפ כתב:

 

אוף. למה אני מגיב פה? 

 

פורסם

גם סיטרואן C3 יכולה לבוא בחשבון. מאוד נוחה בעיר, קומפקטית יותר מהקקטוס, יש לה התראת סטיה מהנתיב מקורית וכתבו לאחרונה שהיא תגיע גם עם בלימה אוטונומית בקרוב כך שמהבחינה הזאת היא עדיפה על הקקטוס.

אפשר לבדוק גם את הג'יפונים הקטנים הפופולאריים כמו פיג'ו 2008, רנו קפצ'ור, שברולט טראקס וסיאט ארונה שלדעתי מציג את החבילה השלמה והמאוזנת ביותר בזכות יחידת הנעה חסכונית, אבזור נוחות ובטיחות טוב, ותכנון פנימי מוצלח ושימושי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...