Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עונת הפורמולה 1 מתחילה, לאחר הרבה מגבלות וחוקים חדשים שהוציאו על מנת לנסות ולעצור את מיכאל שומאכר.(טיפול ברכב בזמן המרוץ, תדלוק, החלפת צמיגים וכו'..).

אמנם במירוץ הראשון באחד הסיבובים מיכאל נכנס לסיחרור לאחר שלא נתן לנהג אחר לעקוף, ונאלץ לפרוש מהמרוץ.

אך אל דאגה גם בעונות הקודמות מיכאל לא פתח את העונה כמו שצריך אך בהמשך הביא תוצאות (5 אליפויות).

צפייה נעימה

18_5_2.gif

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא חושבת שהשידורים משודרים בשידורים ישירים בכבלים, לכן אפשר לנסות לחפש את הסיכומים בערוצי הספורט השונים.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אך אל דאגה גם בעונות הקודמות מיכאל לא פתח את העונה כמו שצריך אך בהמשך הביא תוצאות .

את בטוחה שראית את 2004 ?

http://www.formula1.com/archive/season/2004.html

ולדיון על המירוץ:

http://www.formula-1.co.il/forum/viewtopic.php?t=7176&sid=f2a5390144e2f9fb51f2e529def77072

ניתן לראות את המירוצים בשידור ישיר ב-RTL (ערוץ 120 ב-יס , אין לי מושג מהו ב-הוט) , אם לא מפריע לכם לשמוע כל הזמן : "נוייה שנלסטה רונדה מיט מיכאל שומאכר"...:roll:

זמני המירוץ (שעון ישראל) מפורסמים לפני כל מירוץ באתר שלינק אליו נתתי למעלה.

פורסם

אח, תמיד אני אזכר בערגה בימים היפים שבהם סופי השבוע היו מוקדשים

לפורמולה 1 ששודרה באנגלית. אני כבר לא זוכר את שמות השדרן והפרשן

אבל הם היו עושים את העבודה כמו שצריך.

Free Practice בשישי בזמן שמנקים את הבית, מקצי דירוג מורטי עצבים בשבת

והמירוץ ביום ראשון אם הייתי בחופש מהצבא.

יורוספורט, ההיית או חלמתי חלום? :roll:

דניאל

נ.ב.

למרות שאני טיפוזי (טוב, עד כמה שאפשר להיות פה בארץ :wink: ), אכן הגיע הזמן לקצת

יותר תחרותיות בעונה הזו (טוב שנזכרנו...).

אגב, שומאכר לא נתן לו לעקוף? השפן הקטן שכח לסגור הדלת... :wink:

MCS 2008

פורסם

בוווווווווווווווווווווז!!!!!!!!!!!!! בוז לפורמולה 1 שנהייתה עלובה כל כך!!!!!!!!:fist:

כבר לא רואה את השיעמומון הזה שנים!!!!!!!!!

איזו אליפות מפגרת שהרעיון הגאוני שלה היא להוסיף חתכים על הצמיגים כך שנהג משיג נהג אחר ואז בסיבוב אין לו אחיזה לעקוף ?!??!? מישהו זוכר מתי היתה עקיפה אמיתית בפורמולה 1 בשנים האחרונות ?

הגאווה הגדולה שלהם היא "ראית איך עקפתי אותו בפיטס ?"

אתמול ראיתי רק את הסוף של מרוץ INDI CAR ווואו איזו סיומת , אחרי 200 הקפות ו- 500ק"מ של טונות של עקיפות , נסיעה ב 300+קמ"ש סנטימטרים מהנהגים האחרים הניצחון הושג באיזה 30 סנטימטרים לפי הפוטופיניש!!! זה מרוץ !!!

אדום! רק אדום!!!!

מה אין במלאי?

רק Kתום !! רק Kתום !!!!

פורסם

העקיפות ב-F1 מהשנים האחרונות רשומות ברובן על שם חואן פאבלו מונטויה .

מסכים איתך במאה אחוז לגבי רמת השעמום , שומאכר לוקח אליפויות דרך רחבת הטיפולים (מה שיותר מעצבן ,זה שאם היה רוצה הוא היה יכול לעשות זאת על המסלול ,אבל למה לו ?).

לא מסכים לגבי לגבי האליפויות האמריקאיות . כמו שהגדירו זאת פעם ב"טורבו" או ב"אוטו" - דם , בירה ודמעות.

מלא אקשן ,אבל אתה לא מבין מי נגד מי , ומשום מה הריגושים שלי לא באים מתאונות על מסלול אובלי ב-300 קמ"ש.

אם כבר - מירוצי הפורמולות הנחותות ו/או מכוניות הסאלון , וה-HIGHLIGHT - מירוצי ה-WRC.

פורסם

גם כן פורמולה, עדיף כבר לישתות משקה פורמולה.

ממש הרסו את הספורט הזה ע"י הוספת כל הבקרות אחיזה, בקרת זינוק. למה שהנהג יצטרך לשלוט על הקלאץ בעצמו כדי לזנק הכי טוב שהוא יכול ? אפשר לעשות כפתור בשביל זה.

עוד מאט יוסיפו גם בקרת סיבוב ימינה, בקרת סיבוב שמאלה וגם בקרת עקיפה, או שזה בעצם לא כי מרוב שהמרוץ נישלט ע"י מחשבים אין מקום ליותר מדיי עקיפות.

באמת, אתם לא חושבים שזה ממש הוציא את המיץ מהמירוץ עצמו ? כן, אני רוצה לראות נהג עושה טעויות, נכנס לסיבוב בגשם מהר מדיי ומתחלק, אני רוצה לדעת שאין להם בקרת אחיזה וכל טעות קטנה שלהם הם עפים לקיבינימט, כמו ב WRC, מיקצוענות לשמה !!!

Thats what sports all about לא ? תארו לכם שבכדורסל היתה בקרת קליעה.

זה הפך להיות מתחרות של מכוניות מהירות לתחרות של מעבדים מהירים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני אל יודע למי יצא כאן לראות את המרוץ אבל לדעתי כל החוקים החדשים רק יוסיפו עניין.

כבר הרבה זמן לא יצא לנו לראות את שומאכר מזנק מעמדה מספר 18 ואת רובן באריקלו מזנק 13 או 14 (אני לא זוכר).

מעבר לזה היה מרוץ נחמד מאד , הרבה טקטיקה ,מעט פרישות .

דבר אחרון תשימו לב לרנו , היא תיהיה השנה גבוהה למעלה.

פורסם

לא להסיק יותר מדי מסקנות מהמירוץ הזה.

א. מזג האוויר ההפכפך ושיטת הדירוג הדפוקה גרמו לגריד מוזר ולא מייצג.

ב. פרארי עדיין עם המכונית של שנה שעברה שהותאמה לתקנות החדשות (ולמרות זאת בריצ'לו סיים שני).

כשהמירוצים יגיעו לאירופה ,אז ניתן יהיה להסיק מסקנות.

בכל מקרה - כרגע העניין היחיד הוא אם שומאכר ייקח אליפות שביעית או לא. מ-ש-ע-מ-ם.

פורסם
גם כן פורמולה, עדיף כבר לישתות משקה פורמולה.

ממש הרסו את הספורט הזה ע"י הוספת כל הבקרות אחיזה, בקרת זינוק. למה שהנהג יצטרך לשלוט על הקלאץ בעצמו כדי לזנק הכי טוב שהוא יכול ? אפשר לעשות כפתור בשביל זה.

עוד מאט יוסיפו גם בקרת סיבוב ימינה, בקרת סיבוב שמאלה וגם בקרת עקיפה, או שזה בעצם לא כי מרוב שהמרוץ נישלט ע"י מחשבים אין מקום ליותר מדיי עקיפות.

באמת, אתם לא חושבים שזה ממש הוציא את המיץ מהמירוץ עצמו ? כן, אני רוצה לראות נהג עושה טעויות, נכנס לסיבוב בגשם מהר מדיי ומתחלק, אני רוצה לדעת שאין להם בקרת אחיזה וכל טעות קטנה שלהם הם עפים לקיבינימט, כמו ב WRC, מיקצוענות לשמה !!!

Thats what sports all about לא ? תארו לכם שבכדורסל היתה בקרת קליעה.

זה הפך להיות מתחרות של מכוניות מהירות לתחרות של מעבדים מהירים.

רק ביום שבת, בגלל הגשם שבאוסטרליה, מספר נהגים החליקו ועפו מהסמלול...

אני מסכים עם רוב המגיבים בשירשור זה, שפורמולה 1 הפכה להיות פחות מעניינת ומושכת והרבה יותר טקטית... בואו נקווה שעם ההגבלות החדשות יבוא האקשן. :twisted:

אני אישית, מעריץ ומכבד את הכישרון החדש שצומח ברנו ושמו: פרננדו אלונסו, בן ה 23, מספרד.

הוא הנהג הצעיר ביותר שניצח אי-פעם מירוץ גראנד פרי והנהג הצעיר ביותר שלקח POLE POSITION.

אני נדהם כל פעם מחדש מה"ביצועים" (:lol:) שלו, לדוגמא במירוץ במלבורן (אוסטרליה) הוא התחיל ממקום 13 וסיים במקום 3. (בעל הזמן המהיר ביותר להקפה)

כשיבוא יומו של שומאכר (מיכאל) לפרוש לגמלאות הוא יתפוס את מקומו.

אני מטיבעי תמיד הערצתי את ה אנדרדוגים (UNDERDOG).

איזו הופעה מצויינת ל RBR , מקום רביעי ושביעי, סה"כ 7 נקודות.

עם רנו לא תקח את האליפות אז עדיף שמקלארן יעשו זאת, לא רוצה לראות את האדומים שוב פעם מנצחים.

נ.ב.- אני לא יודע אם שמתם לב, אבל שידורי התעמולה שמשודרים ב RTL זה פשוט זוועה (מים הגיעו עד נפש). כמה אפשר לשדר את הראיונות של מיכאל שומאכר, את הקליפים שלו ושל פרארי, נמאס כבר לראות את הפרצוף המרובע על המסך. :snipersmi:bad-word:

פורסם
אני אישית, מעריץ ומכבד את הכישרון החדש שצומח ברנו ושמו: פרננדו אלונסו, בן ה 23, מספרד.

הוא הנהג הצעיר ביותר שניצח אי-פעם מירוץ גראנד פרי והנהג הצעיר ביותר שלקח POLE POSITION

אתה סגור על זה ? :roll:

פורסם

המשך לתגובה שלי למה האינדי כבר יותר שווה

אתמול ב- ESPN היה שידור חוזר של המירוץ ולמדתי עוד כמה עובדות מעניינות-

1. נהגת בשם דניקה פטריק , הלך לה לא רע בכלל עד תאונה קבוצתית (לא באשמתה) שהוציעה אותה.

2. מצב מצערת = כמה גז נותנים , כמעט כל הזמן 100% והרבה פעמים שומעים אותם מגיעים למנתק הצתה , רגוע זה לא

3. כוחות ג'י - מסלול אובלי והחברה מגיעים שם ל 4 וקצת ג'י בפניות החזקות , וזה שוב ושוב .

קיצר נהגי פורמולה 1 הם נמושות ! וההנהלה היא מפגרת .

במקום לעשות אליפות שהרכבים שקולים = לכולם סיכוי לנצח

במקום להכניס אלמנט של סיבולת = לא מחזיק שעה ומתפוצץ

במקום לחסל עקיפות = עניין לצופים

חוץ מזה זוכר בתוכנית של ג'רמי קלרקסון שסיפר שרוב נהגי פורמולה 1 הם האנשים הכי משעממים שפגש בחיים שלו.נראה מישהו אומר את זה על WRC או MOTOGP

אדום! רק אדום!!!!

מה אין במלאי?

רק Kתום !! רק Kתום !!!!

פורסם

עזבו אתכם משטויות.. DTM שולט :king:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עזבו אותכם משטויות קארטינג לכיש שולט

אני אישית די מחכה לעונה החדשה וליראות מה עשו המגבלות החדשות

מעוד מקווה שזה יחזיר את העיניין בפורמולה כי פעם זה היה הדבר בשבילי

(פים אפילו זכרתי את סדר המירוצים בעל פה היום אני רק זוכר שלמסלול באיטליה קוראים מונצה)

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...