Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוסון טורבו החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היו כמה דיווחים על ההתחממות של הגיר הרובוטי, לא נאמר באיזה מצבים.

אני משער שעקב פקקים.

על הטוסון בקצרה: ביצועים טובים בדגם הטורבו, דיי מרווח מאחור, נוח, לא ממש מאובזר גם ברמה הבכירה,איכות חומרים לא משהו בכלל, באופן חריג חסר אבזור בטיחותי שקיים שנים בספורטאז' ובדגמי יונדאי חדשים.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

הדיווחים שאני מכיר הם דווקא על התחממות של הגיר עקב התגרזנות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היתרון הכי גדול של האוטו הזה הוא עיצובו, כוחני, גבוה ומרשים. מי שישב והגה אותו הוא לא פחות מגאון, קולע בול לצרכים הנפשיים של הקליינטים ולא צריך לשלם הרבה אפילו. המתחרים שלו, לרבות הספורטאז' נראים קצת נחנחים ביחס. השאר פחות מענין, מכל מקום העתק מכני של הספוראטז' מה שטוב שם טוב כנראה גם פה ולהיפך.

פורסם

לא הגזמת...

אני חושב שהטוסון נראה מצוין (בטח ביחס לספורטאז׳), אבל זה לא איזה עיצוב גאוני או מדהים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...