Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חיפשתי ביד 2 סוזוקי סוויפט וראיתי מודעה שעניינה אותי של התת דגם gls מודל 2009 שהוא עם 2 כריות אוויר (לעומת הglx עם 6 כריות אוויר). מבחינת בטיחות האם זה משמעותי ההבדל בין רכב עם רק 2 כריות אוויר לעומת רכבים עם 4 ו6 כריות לפחות? אציין שחשוב לי נושא הבטיחות ברכב.

תודה רבה..

פורסם

אם בטיחות חשובה לך , אז אתה לא צריך להתלבט בכלל , ולחפש אחת עם 6.

היא קיבלה בזמנו 4 כוכבים במבחני ריסוק ואם אני קורא את התוצאות נכון, זה הדגם עם ה6 כריות.

אז במקרה הגרוע שתצטרך, ברכב מהשנה הזו, עדיף כמה שיותר.

פורסם

כשחס וחלילה מתרחשת תאונה - זה חשוב במיוחד. מציל חיים.

כשאין תאונה - מיותר.

עדיף שיהיה ואל תשתמש לעולם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם באופן וודאי יישבו ברכב רק מלפנים, אין הבדל בין 2 ל4, כי הכריות הנוספות נועדו להגן על היושבים מאחור.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לא.

כריות 1 ו-2 הן הכריות של הנהג והנוסע במושב הקדמי.

כריות 3 ו-4 הן הכריות הצדיות של הנהג הנוסע במושב הקדמי.

כריות 5 ו-6 הן כריות וילון, המגנות גם על היושבים במושב הקדמי וגם באחורי.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ככל שיש ברכב יותר כריות אוויר, סביר להניח שהוא יהיה יותר בטיחותי גם מבחינות אחרות (זה ניחוש, ואם אני טועה, אשמח ללמוד על כך).

כריות אוויר "שוות" לבטיחות אך ורק אם נוסעים חגורים כהלכה. מי שלא מהדק את החגורה לגופו...

...

...

- יותר טוב שלא ייסע בכלל...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אם הבטיחות חשובה תקנה רכב גדול יותר עם יותר כריות אוויר.

2 כריות אויר ורכב קטן בטיחותי מספק אולי רק בנסיעות בעיר.

פורסם

2 כריות אויר ורכב קטן בטיחותי מספק אולי רק בנסיעות בעיר.

לא. בעיר יש צמתים ולכן סיכוי גדול לפגיעה מהצד, שבה לשתי זוגות הכריות הנוספות יש חשיבות מכרעת בשמירה על שלומם של הנוסעים ברכב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אין בהכרח גם חשיבות לגודל, יש משפחתיות שקיבלו 3 כוכבים ויש סופר מיניז שקיבלו 5 כוכבים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...