Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מנסה לעזור לידידה טובה שמחזיק פולקסוואגן גולף+ מודל 2011, אוטומט.

לפני כשבועיים במהלך נסיעה בכביש בין עירוני (שיוט) לטענתה פתאום דוושת הגז הפסיקה להגיב, מטבע הדברים הרכב החל להאט שנאלצה לרדת לשוליים שם האוטו נכבה. לאחר מכן האוטו לא הניע, ורק לאחר זמן מה פתאום הניע מחדש (בדרך כלל לא הניע לאחר מכן בערך רבע שעה).

הרכב טופל במוסך ברע"מ בבאר שבע (מורשה פולקסוואגן) שתחילה החליפו משאבת דלק. לאחר מכן התקלה חזרה שוב ושוב.

הרכב בילה במוסך כבר ארבע פעמים אך לא מצליחים לאתר את התקלה. בדיאגנוסטיקה טוענים שאין שום חיווי על תקלה.

מישהו יכול לעזור?

 

תודה.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם (נערך)

חכה למרק המומחה של הפורום בנושאי ואג

נדמה לי שב MK6 הדוושה הינה לא ישירה - יש חיישן ומחשב שמגיב בהתאם ללחיצה

אם כך יש בעייה בחיישן ולא במשאבת הדלק שהחליפו

 

עדכון

אכן הדוושה ב MK6 הינה דרך חיישן למחשב וכניראה שם התקלה

אני מדבר על היחידה הזו

https://www.ebay.com/itm/Pedal-Gaspedal-Gaspoti-VW-Golf-6-VI-mk6-ACCELERATOR-1k1721503t/201774879121?hash=item2efab85191:g:8LMAAOSwEzxYb3xS

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

×
×
  • תוכן חדש...